Реклама / Ads
0| 4981 |22.01.2024 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Безплатни консултации със световноизвестния проф. д-р Деря Балбай за пациенти с урологични и онко-урологични заболявания

.
На 3-ти февруари 2024 г. в гр. София ЗИЦ “Медикъл Караджъ“ посреща за първи път, с огромно удоволствие, световноизвестния уролог проф. д-р Деря Балбай. Авторитетният специалист от Американ хоспитал и Университетска болница „Коч“ в Истанбул ще проведе БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български пациенти с урологични и онко-урологични заболявания, които имат нужда от второ медицинско мнение и интерес към възможностите за лечение в чужбина на своето заболяване.
 

Проф. д-р Деря Балбай има повече от 25 години опит в своята област.  Той получава медицинското си образование в Медицинския факултет на Университет „Хаджеттепе“ през 1985 г. Специализира урология в същия университет от 1988 г. до 1992 г. През 1994 г. специализира урология в Клиника „Майо“- Минесота, САЩ. От 1996 г. до 1999 г. проф. д-р Балбай специализира уроонкология в Център за лечение на рака „MD Anderson“ към Тексаския университет в САЩ. Придобива академична степен „доцент“ през 1999 г. и „професор“ през 2008 г.

 

За първи път в света, проф. д-р Деря Балбай, извършва отстраняване на уретер, пикочен мехур и лимфни възли и реконструкция на нов пикочен мехур от тънките черва в същата сесия с напълно роботизиран метод.  Той започва да прилага роботизирана хирургия през 2009 година и е извършил и ръководил над 1000 роботизирани операции, включително радикална простатектомия, радикална цистектомия и интракорпорална реконструкция на неопикочен мехур, частични и радикални нефректомии, нефроуретеректомии и дисекции на ретроперитонеални лимфни възли. Проф. д-р Балбай разработи своя собствена техника за интракорпорално формиране на торбичка на Studer след роботизирана радикална цистектомия за рак на пикочния мехур.

 

Проф. д-р Деря Балбай е носител на многобройни отличия и награди, включително присъдената награда за отличен възпитаник на серия лекции на Дейвид А. Суонсън от серията лекции по урология на 14-та конференция за актуализация на управлението на злокачествените заболявания на пикочно-половата система в Хюстън (2019 г.).

Безплатните консултации са подходящи и за деца, тъй като професорът е специалист и в детската урология.

Основните клинични области на интерес на проф. д-р Деря Балбай включват:

 

·         Уроонкология - рак на пикочния мехур, рак на простата, рак на бъбреците и др.

·         Роботизирана урология

·         Ендоурология

·         Обща урология

·         Детска урология

·         Възпаление на пикочния мехур

·         Възпаление на простатата

·         Стеноза на бъбречния изход (стеноза на уретропелвичното съединение)

·         Бъбречни заболявания

·         Ектопичен уретер

·         Камъни в бъбреците и в уретрите

 

Безплатните консултации с професора са подходящи за Вас, ако:

 

• Имате установен урологичен/онко-урологичен проблем

• Се нуждаете от второ мнение

• Се интересувате от лечение в чужбина, в частност Турция

Как да запазите час за безплатна консултация?

• На телефоните на ЗИЦ „Медикъл Караджъ“: 0879977402 / 0878500940

• Чрез запитване на сайта www.medikara.bg

 

Какво Ви е необходимо за консултирането?

 

Актуални медицински документи и образни изследвания.

Имайте предвид, че по време на консултациите не се извършват физикални прегледи.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 7224 |20.01.2024 Стойне Василев: “Един хляб, който е 1 лев, ще стане 1 евро" - това просто няма да се случи . 9| 5672 |19.01.2024 Да погалиш тигър и къпеш слон – лудост ли е? . 0| 4746 |18.01.2024 10 сноубордисти ще представят България на Световната купа в Пампорово . 2| 4508 |17.01.2024 Служители на столичния градски транспорт излизат на протест утре, настояват за 30% увеличение на заплатите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads