Реклама / Ads
0| 4519 |01.06.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Безплатни консултации с турския медикален онколог Проф. д-р Танер Коркмаз и специалистът по обща хирургия - Проф. д-р Джихан Урас – на 10 юни във Варна

.
На 10 юни, с голямо удоволствие, посрещаме отново един от най-добрите турски медикални онколози - Проф. д-р Танер Коркмаз. Заедно с него, за първи път, ще ни гостува един от най-търсените турски хирурзи- Проф. д-р Джихан Урас. Двамата авторитетни специалисти от турската болница „Аджибадем“ ще проведат БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български пациенти на 10-ти юни 2022г. в морската столица Варна.
 

Те ще гостуват по покана на управителя на ЗИЦ “Медикъл Караджъ“ – Звезделина Лютфи и в рамките на инициативата на здравния информационен център за предоставяне на достъп до най-иновативните  и модерни технологии в медицината.

Всички пациенти с онкологични заболявания могат да се възползват и да проведат безплатна консултация с онколога- Проф. д-р Коркмаз, относно възможностите за лечение. Пациентите, които се нуждаят от хирургично решение на своето заболяване могат да се консултират, безплатно, с Проф. д-р Урас. Желаещите да се възползват от БЕЗПЛАТНАТА консултация със специалистите могат да се обадят на телефон +359 878 500 920, и да си запишат час.

 

Безплатните консултации с Проф. д-р Танер Коркмаз и Проф. д-р Джихан Урас са насочени към:

 

пациенти с вече установени заболявания
пациенти, нуждаещи се от второ мнение
пациенти, интересуващи се от лечение в чужбина, в частност Турция


Кой е Проф. д-р Танер Коркмаз?

 

Проф. д-р Танер Коркмаз е известен медицински онколог и има повече от 17 години опит. 

Завършва образованието си в Университет Мармара, Факултет по Онкология през 2011 г. Получава званието „Доцент“ през 2012 и „Професор“- през 2018 година. Член е на няколко професионални организации като Турското общество по медицинска онкология, Американското общество по клинична онкология, Европейското училище по онкология и Европейското дружество по медицинска онкология. Професионалният му опит започва през 2004 г. в Министерство на здравеопазването Диспансери „Big Island“, преминава през Военна болница „Derince 100 Bed“, Учебна и изследователска болница „Okmeydani“ и Учебна и изследователска болница „Dr.Lütfi Kırdar Kartal“, а от 2014 г. до днес практикува в турската болница „Acıbadem“-Истанбул. Зад гърба си има множество научни публикации, свързани с диагностицирането и лечението на различни видове рак. 

 

Основните клинични области на интерес на Проф. д-р Танер Коркмаз включват:

 

колоректален ракрак на гърдата
рак на белия дроб
рак на горната част на стомашно-чревния тракт 
рак на яйчниците
бъбречни тумори (урологични ракови заболявания)
левкемия
меланом


Методи на лечение, които Проф. д-р Танер Коркмаз използва в своята практика:

 

Химиотерапия
Лъчетерапия
IMRT - Модулирана с интензитет лъчева терапия
Имунотерапия
MRIdian Linac – Viewray - първото в света устройство за радиотерапия с интегриран Ядрено-магнитен резонанс за образно-направлявана лъчетерапия


MRIdian е първата в света ЯМР - направлявана система за радиационна терапия, която може да осигурява едновременно изображения и лечение на пациенти с рак. Представлява уред за радиотерапия, който интегрира линеен ускорител и ЯМР технология в компактен дизайн, заедно със софтуер за локализиране, таргетиране и проследяване на местоположението и формата на туморите по време на облъчване.

 

Какви са предимствата на MRIdian - Viewray?

 

Подобрява видимостта на тумора и позиционирането на пациента, проследява туморите и отчита движения на туморните тъкани и органите.
Осигурява адаптивно планиране на радиотерапията в реално време.
Отчита с точност доставената доза радиация.
Позволява продължително образно проследяване на меките тъкани в реално време по време на лечението.

Позволява видео запис по време на лечението и дава възможност за проследяване на целия лечебен процес и прогреса му.


Кои заболявания могат да бъдат лекувани с Viewray?

 

С MRIdian-Viewray може да се направи облъчване в областта на гърдата, парааортните лимфни възли, бял дроб, бъбрек, пикочен мехур, тазови лимфни възли, главата и шията, жлъчката, стомаха, маточната шийка, надбъбречната жлеза, очната ябълка, кости, далак, гинекологични локации, гръден кош, аортна арка, панкреас, сърце, простата, мезентерия, меки коремни тъкани, лимфни възли на врата, ректум, паротидна жлеза, таза, гръбначния стълб, хранопровода, щитовидната жлеза, дебелото черво, черния дроб, крайниците, медиастинални лимфни възли, меки тъкани на таза, мозъка, матката, хълбоците, жлъчен мехур, лимфни възли на езика, назофаринкса, яйчниците, ребрата, тимуса.

 

Кой е Проф. д-р Джихан Урас?

 

Проф. д-р Джихан Урас е роден на 23 юни 1958 година. Завършва медицинското си образование в Медицинския факултет на Тракийския университет в Одрин през 1981 година. Специализира обща хирургия в Истанбулския университет „Cerrahpaşa” от 1981 до 1986 година. Получава титлата доцент по обща хирургия през 1990 година и титлата професор през 1996 година. Проф. д-р Джихан Урас е един от най-търсените хирурзи в Турция и има повече от 33 години опит в своята област.

 

Проф. д-р Джихан Урас работи в болница Аджъбадем Бакъркьой от 2000 година и в Болница Аджъбадем Маслак от 2010 година.

 

Той е сред специалистите, донесли лапароскопската хирургия в Турция през 90-те години на 20-ти век. Той е  извършил първата в Турция мастектомия, едновременно с операция за имплантиране и възстановяване на гърдата. През 1998 година извършва първата биопсия на сентинелни лимфни възли в Турция. През 2012г. за първи път прилага еднократна интраоперативна лъчетерапия след операция за запазване на гърдата. 

 

Членство в професионални организации

Медицинска камара в Истанбул

Асоциация по ендокринна хирургия

Асоциация по ендоскопска лапароскопска хирургия

Американско дружество по болести на гърдата

Национална асоциация по херния

Президент на Асоциацията за наука за гърдата (сениология) (2009-2011)

Турското дружество по менопауза и остеопороза

Турска асоциация по хирургия

Истанбулска асоциация по хирургия

Научни публикации

 

Проф. д-р Джихан Урас има повече от 200 публикации в национални и  международни издания.

 

Истанбулска конференция за рак на гърдата Октомври, 2008 г. Награда за най-добро изявление.

 

Основните клинични области на интерес на  Проф.д-р Джихан Урас включват:

 

Операции при рак на гърдата

Бариатрична хирургия

Лапароскопска хирургия

Обща хирургия

 

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с проф. д-р Танер Коркмаз и проф. д-р Джихан Урас на 10 юни 2022г. във Варна, трябва да си запишат час предварително на: 

 

телефон: 0878 500 920

да заявят, желания от тях час онлайн на https://www.medikara.bg/
На място пациентите ще трябва да предоставят медицинските документи и образни изследвания, които са им направени до момента.

 

Имайте предвид, че по време на консултациите няма да бъдат извършвани физикални прегледи. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполагат пациентите към момента.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5546 |26.05.2022 Безплатни консултации с турския специалист по бъбречни и чернодорбни трансплантации проф. д-р Бюлент Юнал на 4-ти юни 2022 в гр. София . 0| 5567 |12.05.2022 Безплатни консултации с Доц. Д-р Шенер Джихан- водещ турски специалист по медикална онкология гостува в София на 21-ви май . 0| 5077 |11.05.2022 Безплатни консултации с Д-р Едже Гюлтекин - водещ турски специалист по детска неврология гостува в София на 20-ти май . 0| 4198 |04.04.2022 Безплатни консултации с Доц. д-р Шахин Лачин - водещ турски специалист по медикална онкология гостува на 9 април в София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads