Реклама / Ads
0| 5483 |26.05.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Безплатни консултации с турския специалист по бъбречни и чернодорбни трансплантации проф. д-р Бюлент Юнал на 4-ти юни 2022 в гр. София

.
проф. д-р Бюлент Юнал
Ние от ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ знаем, че търсенето и откриването на специалисти от световна класа е трудна, понякога непосилна задача за българските пациенти . Това е причината на 4-ти Юни 2022 в гр. София, ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ с удоволствие да посрещне за пореден път един от най-добрите специалисти по бъбречни и чернодорбни трансплантации - проф. д-р Бюлент Юнал.

Той ще гостува в България по покана на нашия  управител – Звезделина Лютфи. Гостуването му ще се проведе в рамките на инициативата ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните методи и технологии в медицината. Всички пациенти, които имат нужда от бъбречна или чернодробна трансплантация, могат да се възползват и да проведат безплатна консултация с хирурга. Желаещите да се възползват от БЕЗПЛАТНАТА консултация със специалиста могат да се обадят на телефоните на здравния център 0879 977 402; 0878 500 940, и да си запишат час.

 

Безплатните консултации с Проф. д-р Бюлент Юнал са насочени към:

 

·        пациенти с вече установени заболявания

·        пациенти, нуждаещи се от второ мнение

·        пациенти, интересуващи се от лечение в чужбина, в частност Турция

 

Кой е Проф. д-р Бюлент Юнал?

 

Проф. д-р Бюлент Юнал завършва медицинското си образование в Медицинския факултет на университета „Çukurova“ през 1996 година. Специализира обща хирургия в Учебно-изследователска болница „Нумуне“ в Анкара през 2001 година. През 2008 година е стипендиант в Националния институт по рака в Клиниката по хирургична онкология, Болница Magee-Womens на Университета в Питсбърг в САЩ. Участва в обучение по трансплантация и онкологична хирургия в Университета в Гисен-Марбург, Германия през 2010 г. Получава титлата доцент през 2007 години и професор – през 2015 година. Екипът на проф. д-р Юнал е вторият най-успешен екип в света за трансплантация на черен дроб

 

Основните клинични области на интерес на Проф. д-р Бюлент Юнал включват:

 

·        Чернодробна трансплантация

·        Бъбречна трансплантация

·        Онкологична хирургия

·        Хепатопанкреато – билиарна хирургия

·        Операция на стомашно – чревната система

·        Ендокринна хирургия

·        Операция на гърдата

·        Онкопластична хирургия

 

Членство в професионални организации

 

·        Турска хирургическа асоциация

·        Анкарска хирургична асоциация

·        Асоциация за болести на гърдата в Анкара

·        Федерация на асоциациите на гърдите

·        Асоциация по гастроентерологична хирургия

·        Асоциация за едоскопска лапароскопска хирургия

·        Американското дружество за рак на гърдата

·        Международна асоциация на хирурзи, гастроентеролози и онколози

·        Асоциация по хирургична онкология

 

Професионални награди на Проф. д-р Бюлент Юнал:

 

·        2003 г. Награда за изследователски проект. „Значението на инсулиновата резистентност и VEGF-C при метастази в лимфните възли при рак на гърдата: Проспективно клинично проучване“-Турско дружество по хирургия – Фондация за изследване на фармацевтичната тромбоза на Sanofi 7.

·        2005 Устно представяне „Фактори, влияещи върху смъртността и заболеваемостта при пациенти в напреднала възраст с гангрена на Фурние“. Трета награда „Национален гериатричен конгрес“- Анталия

·        2007 Устно представяне „Съдови ендотелни растежни фактори; Дали постмастектомията е рисков фактор за лимфедем? ”- Втора награда Национален конгрес за гърди, Анкара.

·        2008 AACR (Американска асоциация за изследване на рака) стипендия за обучение. Симпозиум за рак на гърдата в Сан Антонио, САЩ. – „Прогнозната вероятност от четири различни номограми за рак на гърдата за метастази на не – стражови аксиларни лимфни възли при положителна биопсия на стражеви възел“.

·        2009 г. „Автофлуоресцентна дуктоскопия за ранно откриване на рак на гърдата“ Награда за пилотни грантове – 6-ти международен симпозиум за интрадукталния подход към Рак на гърдата, Санта Моника, Калифорния, САЩ.

·        2013 г. Сертификат за изключителни постижения при трансплантация на черен дроб.

·        2013 г. Награда за най- добра презентация „Масивен кръвоизлив от ретропанкреасна портална вена като усложнение на тромбоендовевенектомия и контрол с балонна катетърна тампонада по време на чернодробна трансплантация“ – Международен евроазиатски конгрес по хирургия и гастроентерология” Букурещ, Румъния.

 

Научни публикации

 

Проф. д-р Бюлент Юнал има множество публикации в международни и национални научни издания. Участвал е като лектор в множество национални и международни научни срещи и семинари.

 

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с проф. д-р Бюлент Юнал в София на 4-ри юни 2022 година трябва да си запишат час предварително на телефоните на „Медикъл Караджъ“: 0878 500 940 и 0879 977 402 или да заявят желания от тях час онлайн на www.medikara.bg. Имайте предвид, че по време на консултациите с проф. д-р Бюлент Юнал, прегледи няма да бъдат извършвани. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполага пациентът към момента.

 

Имайте предвид, че по време на консултациите няма да бъдат извършвани физикални прегледи. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполагат пациентите към момента.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5383 |12.05.2022 Безплатни консултации с Доц. Д-р Шенер Джихан- водещ турски специалист по медикална онкология гостува в София на 21-ви май . 0| 4970 |11.05.2022 Безплатни консултации с Д-р Едже Гюлтекин - водещ турски специалист по детска неврология гостува в София на 20-ти май . 0| 4157 |04.04.2022 Безплатни консултации с Доц. д-р Шахин Лачин - водещ турски специалист по медикална онкология гостува на 9 април в София . 0| 4228 |24.03.2022 Безплатни консултации с доц. д-р Аслъ Датлъ - пластичен хирург от Турция на 1 април в София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads