Реклама / Ads
0| 4996 |27.04.2017 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

ЧЕЗ планира двойно увеличение инвестициите за Плевен

.
Ръководството на ЧЕЗ проведе среща с кметове на общини и техни представители от област Плевен. Домакин на събитието бе областният управител Марио Тодоров. Карел Крал, Регионален мениджър на ЧЕЗ за България, запозна представителите на общините от областта с плановете и приоритетите на компанията. Петър Холаковски, изпълнителен директор на ЧЕЗ Разпределение България представи реализираните инвестиции в областта през 2016 г. и възможностите за развитие на енергийната инфраструктура вбъдеще.
 

По време на разговорите бяха представени конкретните обекти, чието стартиране предстои, и до какви подобрения ще доведе тяхното реализиране.

 

„Убеден съм, че поддържането на открита и директна комуникация с местните власти ни помага да осъщестяваме нашата стратегическа цел, а именно предоставянето на надеждно електрозахранване и модерно обслужване за бита и бизнеса, които да отговарят на европейските стандарти“, каза Карел Крал, Регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

 

„През 2017 г. ЧЕЗ Разпределение планира двойно увеличение на инвестициите в област Плевен и те ще възлизат на 6,5 млн. лв. Тези средства ще ни позволят да подобрим качеството на доставките за клиентите на ЧЕЗ в региона. За реконструкция и обновяване на мрежата ще бъдат вложени 5.5 млн. лв. Очакваме средствата за присъединяване на нови клиенти да бъдат в размер на 1 млн. лв. Отделно ще изкупим всички съоръжения, за които са представени необходимите документи“, заяви Петър Холаковски, Изпълнителен директор на „ЧЕЗ Разпределение България“ АД.

 

По време на посещението си в Плевен, ръководството на ЧЕЗ откри нов трансформаторен пост в разширената централната част на града. Съоръжението е изградено с цел повишаване капацитета на електроразпределителната мрежа в този квартал, по-ефективно обслужване и по-бърза реакция при възникване на евентуални аварии. До този момент клиентите в района се захранваха от трафопост, намиращ се в жилищна сграда, което причиняваше неудобство на гражданите при експлоатацията и обслужването му.

 

ЧЕЗ провежда поредица от срещи с представители на местните власти в Западна България. Събитията са част от политиката на открита, активна и диалогична комуникация на компанията с местните власти на територията, която обслужва.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5119 |30.03.2017 България, Румъния и Унгария разширяват въздушното пространство за свободно планиране на полетите през нощта . 0| 5374 |26.09.2016 Пенсионерите ни пътуват двойно по-малко от европейските . 1| 6505 |17.10.2015 Фолксваген масивно съкращава инвестициите за основната марка VW

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads