Реклама / Ads
0| 4784 |01.03.2016 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

От ерата на дигиталните разплащания

.
На конференция SECURITY IN DIGITAL PAYMENTS водещи български и международни компании представят нови решения за по-бързи и сигурни плащания в Интер Експо Център
 
Конференция за сигурността при онлайн разплащанията SECURITY IN DIGITAL PAYMENTSще се проведе на 17 март, на втория ден от единственото у нас изложение за сигурност, безопасност и смарт технологии SECURITY EXPO в Интер Експо Център.

Наред с новостите в сферата на сигурността за дома, бизнеса и критичната инфраструктура, при които широко използвани средства са видеонаблюдението, пожарогасенето, контрол на достъпа, IP мрежите, телекомуникациите, тази година ще бъде обсъдена и кибер сигурността.

Водещи български и международни компании ще представят по-бързи и удобни решения за разплащания чрез интернет, както чрез познатите системи за разплащане, така и през мобилни телефони, таблети и нови приложения.

На SECURITY IN DIGITAL PAYMENTS ще научите как да направите плащанията не само по-бързи, но и по-сигурни. Ще намерите отговор на въпросите: Как да изберете най-добрия доставчик на тези услуги, по какви критерии да намерите най-добрите решения и платформи за електронни разплащания, какви са тенденциите по света?

За пръв път ще се срещнат  доставчици на услуги за онлайн разплащания и бизнес потребители на дигитални услуги. Големият бизнес в електронната търговия ще сподели какви са трудностите и проблемите на разплащателните системи, които се използват към момента. Стартиращи фирми ще разкажат защо са избрали конкретна компания за своите онлайн разплащания и как следят за сигурността на плащанията на малки суми.

Новите технологии променят света, в който живеем и работим. Новите технологии променят секюрити сектора, те променят начините на плащане и на боравене с парите.

Повече информация за лекторите и програмата на събитието може да научите на https://iec.bg/bg и на https://securityexpo.bg/bg. Организатор на конференцията е Интер Експо Център с подкрепата на Българската асоциация на софтуерните компании и Българската асоциация за електронна търговия.

Форумът ще се проведе в рамките на ежегодното изложение SECURITY EXPO 2016 от 16 до 19 март в Интер Експо Център.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 5328 |15.06.2015 В КТБ са правени разплащания и под специалния надзор . 0| 7066 |27.07.2012 Винпром Пещера получи 6 награди за високо качество и отличен вкус на продуктите си в сферата на вината и високоалкохолните напитки . 0| 5208 |12.05.2010 Мтел и VIVACOM се разбраха за номерата . 3| 5676 |28.07.2009 greshka31

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads