Реклама / Ads
0| 4798 |10.11.2015 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Хранителна (р)еволюция на най-големите у нас и в Югоизточна Европа изложения

.
Близо 380 български и чуждестранни компании ще участват на най-големите в България и Югоизточна Европа изложения в хранително-вкусовата индустрия. От 11 до 14 ноември 2015 г. в Интер Експо Център ви очакват МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД&ДРИНК. Ще се включат с 20% повече фирми от България, Румъния, Гърция, Полша, Унгария, Словакия, Италия, Испания, Германия, Австрия, Холандия, Турция и други, съобщи управителят на Интер Експо Център Ивайло Иванов.

Над 70% от посетителите са с бизнес насоченост от различните сектори на хранително-вкусовата промишленост, търговци на храни и напитки, търговски вериги, хотели и ресторанти.  

 

Хранителна (р)еволюция ще представят  МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД&ДРИНК и изложбата за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване СИХРЕ. Нетрадиционни вкусове и здравословни храни напитки, енергоефективни машини ще бъдат акцент на изложенията тази година.

 

Производители, дистрибутори, търговци от страната и десетки други държави ще покажат новите постижения на хранително-вкусовата индустрия и хорека сектора. Разнообразие от храни, напитки, суровини, машини, технологии, измервателна техника, опаковки, хотелско, ресторантско оборудване и обзавеждане, услуги ще приковат вниманието на посетителите.

На колективни щандове се представят фирми както от родната индустрия, така и компании от Италия и Унгария.

 

Двустранни срещи на унгарския и българския бизнес

 

Тази година Унгария е страна партньор на ИНТЕРФУД & ДРИНК. По този повод за изложенията пристига бизнес делегация от 15 унгарски компании - производители и вносители основно на вино, на типични храни и напитки. Целта на двустранните срещи е запознаване на унгарските компании с българския местен бизнес и представяне на региона като атрактивна бизнес дестинация.

По-богата и интересна БИО ЗОНА ще очаква посетителите, които държат на сертифицираните билогични продукти. Зона Диета & Фитнес за здравословно хранене и спортен режим ще постави акцент върху „Ролята на традиционните храни в здравословното хранене.“

 

Над 20 събития в деловата програма

 

В полезната делова програма на МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД И ДРИНК и СИХРЕ се включват над 20 събития- форуми, конференции, презентации и дегустации.

По време на най-голямото изложение в хорека сектора- СИХРЕ ще се проведе националната квалификация за най-престижното състезание за професионални готвачи Bocuse d’Or. Събитието се организира от Българската асоциация на професионалните готвачи.

Инициативата Garden to Business ще се проведе за пръв път на изложенията. На живо ще се срещнат по-малки български производители с представители на магазини и ресторанти.

За бизнес участниците и посетителите на изложбите за храни и напитки ще се проведат традиционните Конкурс „Златен медал с диплом“ и Конкурс на потребителя. Всеки посетител ще може да попълни анкетна карта и да участва за специални награди.

 

 С 10-20% повече посетители тази година очакват организаторите при 16 000 души през 2014  г.

Изложенията ви очакват от 10.00 до 18.30 ч, от 11 до 13 ноември и от 10.00 до 16 ч на 14 ноември. Цената на билета е 6 лева.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5056 |06.11.2015 БИО ЗОНА на най-големите в хранителната индустрия изложения . 0| 4691 |03.11.2015 Нови технологични решения завладяват най-големите изложения за храни и напитки . 10| 9064 |17.04.2014 Христомир Иванов: Продажбата на виагра като хранителна добавка е незаконна . | |30.11.-0001 Фалира една от най-големите спестовни банки в САЩ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads