Реклама / Ads
0| 4472 |02.03.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Неврохирургът доц. д-р Токташ гостува отново в София на 11 и 12 март

.
доц. д-р Зафер Токташ
През март с голямо удоволствие ще посрещнем отново един от най-търсените от българските пациенти турски неврохирург – доц. д-р Зафер Токташ. Авторитетният неврохирург от турската болница „Медикал Парк Пендик“ ще проведе БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български пациенти с мозъчни тумори и гръбначни заболявания на 11 и 12 март 2022 в София. Той ще гостува по покана на управителя на ЗИЦ “Медикъл Караджъ“ – Звезделина Лютфи и в рамките на инициативата на здравния информационен център за предоставяне на достъп до най-иновативните и модерни технологии в медицината.
 

Доц. д-р Токташ е сред водещите специалисти в Турция за лечение на тумори в мозъка и операции на гръбначния стълб. Той е изключително търсен неврохирург, както от български пациенти, така и от пациенти от цял свят.

 

Всички пациенти със заболявания на гръбначния стълб и гръбначния мозък, могат да се възползват и да проведат безплатна консултация с неврохирурга, относно възможностите за лечение на своето заболяване. Желаещите да се възползват от БЕЗПЛАТНАТА консултация със специалиста могат да се обадят на телефони 0879 977 402 или 0878 500 940 и да си запишат час.

 

Безплатните консултации с доц. д-р Токташ са насочени към:

 

- пациенти с вече установени заболявания
- пациенти, нуждаещи се от второ мнение
- пациенти, интересуващи се от лечение в чужбина, в частност Турция


Кой е доц. д-р Токташ?

 

Специалистът по мозъчна и нервна хирургия доц. д-р Зафер Оркун Токташ завършва медицинския факултет в Университет „Улудаг“. Специализира в областта на Неврохирургията в Медицинския факултет на Университет „Мармара“ и продължава своето академично развитие в областта на Микроневрохирургията. Автор е на редица научни материали в областта на гръбначно-мозъчните заболявания и е един от най-авторитетните специалисти в южната ни съседка за лечение на мозъчни и гръбначни тумори, дискови хернии на гръбначни и шийни прешлени, сколиоза и гръбначни деформации. През 2014г. е участвал в научно-изследователски дейности в Харвардския университет. Към момента, доц. д-р Токташ е преподавател в Университет „Бахчешехир“ и особено активно се развива в областта на гръбначната хирургия.

 

В работата си, доц. д-р Токташ използва последните технологични възможности за лечение на:

 

- Лумбална дискова херния
- Цервикална дискова херния
- Тумори на гръбначния стълб
- Тумори на гръбначния мозък
- Сколиоза
- Малформация на Киари
други заболявания на гръбначния стълб и гръбначния мозък.


Работейки в Медикал Парк Пендик и Гьозтепе, където разполагат с Center of Excellence за лечение на сколиоза, доц. д-р Токташ развива и прецизира иновативния си подход за лечение и диагностика на тумори, с помощта на най-съвременната медицинска апаратура  в световен мащаб.

 

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с доц. д-р Токташ на 11 и 12 март 2022г. в София, трябва да си запишат час предварително на:

 

- телефони: 0879 977 402 или 0878 500 940
- да заявят желания от тях час онлайн на https://www.medikara.bg/.

 

На място пациентите ще трябва да предоставят медицинските документи и образни изследвания, които са им направени до момента.

 

Имайте предвид, че по време на консултациите няма да бъдат извършвани физикални прегледи. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполагат пациентите към момента.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4646 |16.02.2022 Специалистът по инвитро оплождане проф. д-р Караман ще ни гостува в София на 26 февруари 2022 . 0| 4759 |03.01.2022 Неврохирургът доц. д-р Токташ гостува отново в София на 14 януари, в Пловдив на 15-ти и в Бургас на 16-ти, за да проведе безплатни консултации на пациенти с гръбначни заболявания. . 0| 5603 |31.08.2021 Неврохирургът доц. д-р Токташ отново в София на 10 и 11 септември за безплатни консултации на пациенти с гръбначни заболявания . 0| 4962 |20.07.2021 Безплатни консултации за пациенти с гръбначни заболявания с неврохирурга доц. д-р Токташ – Варна 5 и 6 август

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads