Реклама / Ads
0| 4487 |02.08.2021 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

За пациенти с онко заболявания - Безплатни консултации с турския онколог Проф. д-р Танер Коркмаз – Варна 13 и 14 август

.
На 13 и 14 август с голямо удоволствие, за първи път, посрещаме един от най-добрите турски онколози - Проф. д-р Танер Коркмаз. Авторитетният онколог от турската болница „Аджибадем“ ще проведе БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български пациенти с онкологични заболявания на 13 и 14 август 2021г. в морската столица Варна. Той ще гостува по покана на управителя на ЗИЦ “Медикъл Караджъ“ – Звезделина Лютфи и в рамките на инициативата на здравния информационен център за предоставяне на достъп до най-иновативните и модерни технологии в медицината.

Всички пациенти с онкологични заболявания, могат да се възползват и да проведат безплатна консултация с онколога, относно възможностите за лечение на своето заболяване. Желаещите да се възползват от БЕЗПЛАТНАТА консултация със специалиста могат да се обадят на телефон +359 878 500 920, и да си запишат час.

 

Безплатните консултации с Проф. д-р Танер Коркмаз са насочени към:

 

- пациенти с вече установени заболявания
- пациенти, нуждаещи се от второ мнение
- пациенти, интересуващи се от лечение в чужбина, в частност Турция


Кой е Проф. д-р Танер Коркмаз?

 

Проф. д-р Танер Коркмаз е известен медицински онколог и има повече от 17 години опит. 

Завършва образованието си в Университет Мармара, Факултет по Онкология през 2011 г. Получава званието „Доцент“ през 2012 и „Професор“- през 2018 година. Член е на няколко професионални организации като Турското общество по медицинска онкология, Американското общество по клинична онкология, Европейското училище по онкология и Европейското дружество по медицинска онкология. Професионалният му опит започва през 2004 г. в Министерство на здравеопазването Диспансери „Big Island“, преминава през Военна болница „Derince 100 Bed“, Учебна и изследователска болница „Okmeydani“ и Учебна и изследователска болница „Dr.Lütfi Kırdar Kartal“, а от 2014 г. до днес практикува в турската болница „Acıbadem“-Истанбул. Зад гърба си има множество научни публикации, свързани с диагностицирането и лечението на различни видове рак. 

 

Основните клинични области на интерес на Проф. д-р Танер Коркмаз включват:

 

- колоректален рак
- рак на гърдата
- рак на белия дроб
- рак на горната част на стомашно-чревния тракт 
- рак на яйчниците
- бъбречни тумори (урологични ракови заболявания)
- левкемия
- меланом


Методи на лечение, които Проф. д-р Танер Коркмаз използва в своята практика:

 

- Химиотерапия
- Лъчетерапия
- IMRT - Модулирана с интензитет лъчева терапия
- Имунотерапия
- MRIdian Linac – Viewray - първото в света устройство за радиотерапия с интегриран Ядрено-магнитен резонанс за образно-направлявана лъчетерапия.
- MRIdian е първата в света ЯМР - направлявана система за радиационна терапия, която може да осигурява едновременно изображения и лечение на пациенти с рак. Представлява уред за радиотерапия, който интегрира линеен ускорител и ЯМР технология в компактен дизайн, заедно със софтуер за локализиране, таргетиране и проследяване на местоположението и формата на туморите по време на облъчване.

 

Какви са разликите между MRIdian Linac и конвенционалните линейни ускорители?

 

Интегрираната ЯМР система позволява продължително образно проследяване в реално време


- Прецизно изобразяване на меките тъкани
- По-малко облъчване на съседните здрави тъкани
- Бързо и адаптивно планиране на лечението
- Позволява прецизно облъчване с високи дози
- По-малко лечебни сесии
- Избягване на инвазивни и скъпи маркери, тъканни експандери


Какви са предимствата на MRIdian - Viewray?

 

- Подобрява видимостта на тумора и позиционирането на пациента, проследява туморите и отчита движения на туморните тъкани и органите.
- Осигурява адаптивно планиране на радиотерапията в реално време.
- Отчита с точност доставената доза радиация.
- Позволява продължително образно проследяване на меките тъкани в реално време по време на лечението.
- Позволява видео запис по време на лечението и дава възможност за проследяване на целия лечебен процес и прогреса му.


Кои заболявания могат да бъдат лекувани с Viewray?

 

С MRIdian-Viewray може да се направи облъчване в областта на гърдата, парааортните лимфни възли, бял дроб, бъбрек, пикочен мехур, тазови лимфни възли, главата и шията, жлъчката, стомаха, маточната шийка, надбъбречната жлеза, очната ябълка, кости, далак, гинекологични локации, гръден кош, аортна арка, панкреас, сърце, простата, мезентерия, меки коремни тъкани, лимфни възли на врата, ректум, паротидна жлеза, таза, гръбначния стълб, хранопровода, щитовидната жлеза, дебелото черво, черния дроб, крайниците, медиастинални лимфни възли, меки тъкани на таза, мозъка, матката, хълбоците, жлъчен мехур, лимфни възли на езика, назофаринкса, яйчниците, ребрата, тимуса.

 

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с проф. д-р Танер Коркмаз на 13 и 14 август 2021г. във Варна, трябва да си запишат час предварително на: 

 

телефон: 0878 500 920

да заявят, желания от тях час онлайн на https://www.medikara.bg/. 


На място пациентите ще трябва да предоставят медицинските документи и образни изследвания, които са им направени до момента.

 

Имайте предвид, че по време на консултациите няма да бъдат извършвани физикални прегледи. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполагат пациентите към момента.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4436 |20.07.2021 Безплатни консултации за пациенти с гръбначни заболявания с неврохирурга доц. д-р Токташ – Варна 5 и 6 август . 0| 3981 |28.06.2021 В помощ на децата с ортопедични заболявания - ортопедът д-р Дженгиз Чабукоглу ще проведе безплатни консултации на 16-ти и 17-ти юли 2021 . 0| 5254 |17.06.2021 За всички пациенти с очни заболявания - безплатна консултация със светилото в офталмологията доц. д-р Мурат Хасанрейсоглу . 0| 4506 |18.05.2021 За пациенти с онкологични заболявания – безплатна консултация с ТОП онколога доц. д-р Чигдем Афшар

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads