Реклама / Ads
0| 5195 |31.08.2021 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Неврохирургът доц. д-р Токташ отново в София на 10 и 11 септември за безплатни консултации на пациенти с гръбначни заболявания

.
Доц. д-р Зафер Токташ
На 10 и 11 септември с голямо удоволствие посрещаме отново, един от най-търсените от българските пациенти турски неврохирург - Доц. д-р Зафер Токташ. Авторитетният неврохирург от турската болница „Медикал Парк Пендик“ ще проведе БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български пациенти с мозъчни тумори и гръбначни заболявания на 10 и 11 септември 2021г. в София. Той ще гостува по покана на управителя на ЗИЦ “Медикъл Караджъ“ – Звезделина Лютфи и в рамките на инициативата на здравния информационен център за предоставяне на достъп до най-иновативните и модерни технологии в медицината.

Доц. д-р Токташ е сред водещите специалисти в Турция за лечение на тумори в мозъка и операции на гръбначния стълб. Той е изключително търсен неврохирург, както от български пациенти, така и от пациенти от цял свят.

 

Всички пациенти със заболявания на гръбначния стълб и гръбначния мозък, могат да се възползват и да проведат безплатна консултация с неврохирурга, относно възможностите за лечение на своето заболяване. Желаещите да се възползват от БЕЗПЛАТНАТА консултация със специалиста могат да се обадят на телефони 0879 977 402 или 0878 500 940, и да си запишат час.

 

Безплатните консултации с Доц. д-р Токташ са насочени към:

 

·         пациенти с вече установени заболявания

·         пациенти, нуждаещи се от второ мнение

·         пациенти, интересуващи се от лечение в чужбина, в частност Турция

 

Кой е Доц. д-р Токташ?

Специалистът по мозъчна и нервна хирургия Доц. д-р Зафер Оркун Токташ завършва медицинския факултет в Университет „Улудаг“. Специализира в областта на Неврохирургията в Медицинския факултет на Университет „Мармара“ и продължава своето академично развитие в областта на Микроневрохирургията. Автор е на редица научни материали в областта на гръбначно-мозъчните заболявания и е един от най-авторитетните специалисти в южната ни съседка за лечение на мозъчни и гръбначни тумори, дискови хернии на гръбначни и шийни прешлени, сколиоза и гръбначни деформации. През 2014г. е участвал в научно-изследователски дейности в Харвардския университет. Към момента Доц. д-р Токташ е преподавател в Университет „Бахчешехир“ и особено активно се развива в областта на гръбначната хирургия.

 

В работата си, Доц. д-р Токташ използва последните технологични възможности за лечение на:

 

·         Лумбална дискова херния

·         Цервикална дискова херния

·         Тумори на гръбначния стълб

·         Тумори на гръбначния мозък

·         Сколиоза

·         Малформация на Киари

·         други заболявания на гръбначния стълб и гръбначния мозък.

 

Работейки в Медикал Парк Пендик и Гьозтепе, където разполагат с Center of Excellence за лечение на сколиоза, Доц. д-р Токташ развива и прецизира иновативния си подход за лечение и диагностика на тумори, с помощта на най-съвременната медицинска апаратура  в световен мащаб.

 

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с Доц. д-р Токташ на 10 и 11 септември 2021г. в София, трябва да си запишат час предварително на:

 

·         телефони: 0879 977 402 или 0878 500 940

·         да заявят желания от тях час онлайн на https://www.medikara.bg/.

 

На място пациентите ще трябва да предоставят медицинските документи и образни изследвания, които са им направени до момента.

 

Имайте предвид, че по време на консултациите няма да бъдат извършвани физикални прегледи. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполагат пациентите към момента.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4207 |17.08.2021 МОН спира подаването на заявки по програмата ”Отново заедно” . 0| 4723 |20.07.2021 Безплатни консултации за пациенти с гръбначни заболявания с неврохирурга доц. д-р Токташ – Варна 5 и 6 август . 0| 3920 |21.05.2021 Предпразнично: COVID мерките отново извиха опашки за съседна Гърция . 11| 4217 |05.05.2021 Руснаците отново могат да кандидатстват за български визи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads