Реклама / Ads

0| 3893 |07.10.2021 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

За всички пациенти с очни заболявания – офталмологът доц. д-р Мурат Хасанрейсоглу ще проведе безплатни консултации на 15 и 16 октомври 2021

.
доц. д-р Мурат Хасанрейсоглу
Ние, ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ имаме удоволствието да посрещнем отново офталмолога от световна класа – доц. д-р Мурат Хасанрейсоглу на 15 и 16 октомври в гр. София. Той ще гостува в България по покана на нашия управител – Звезделина Лютфи. Гостуването му ще се проведе в рамките на инициативата ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните методи и технологии в медицината.

Всички пациенти с очни заболявания могат да се възползват и да проведат безплатна консултация с офталмолога, относно възможностите за лечение на своето заболяване. Желаещите да се възползват от БЕЗПЛАТНАТА консултация със специалиста могат да се обадят на телефоните на здравния център 0879 977 402 и 0878 500 940, и да си запишат час.

 

Безплатните консултации с доц. д-р Мурат Хасанрейсоглу са насочени към:

 

пациенти с вече установени заболявания
пациенти, нуждаещи се от второ мнение
пациенти, интересуващи се от лечение в чужбина, в частност Турция

 

Кой е доц. д-р Мурат Хасанрейсоглу?

 

Той завършва медицинското си образование в Медицинския факултет на университета в Анкара. Между 2003 и 2009 година работи като научен сътрудник в Медицинския изследователски център на Фелсенщайн в областта на нервните увреждания, ангиогенезата и патофизиологията на ретината. През 2009 година придобива специалност „Офталмология“. Между 2011-2020 г. доц. д-р Хасанрейсоглу е преподавател в Медицинския факултет на Университета Гази, Катедра по офталмология.

 

Работил е като гост-професор по увеит и заболявания на ретината в очната болница Byers в Станфордския университет, Калифорния, САЩ през 2018 и 2019 г. След като е удостоен със званието Доцент през 2016 г., доц. д-р Мурат Хасанрейсоглу е награден с Европейска диплома за офталмология, след като е получил най-висок резултат сред останалите европейски кандидати.

 

През 2014 г доцент Хасанрейсоглу е „постдокторант“ в Службата за очна онкология на Wills Eye Institute, Филаделфия, САЩ.

 

От 2020 година до момента доц. д-р Мурат Хасанрейсоглу е специалист по „Офталмология“ в Университетска болница „Коч“-Истанбул, Турция.

 

Основните клинични области на интерес на доц. д-р Мурат Хасанрейсоглу са:

 

Увеит
Възпаление на зеницата
Отлепване на ретината
Макулна дупка
Болест на жълтото петно
Катаракта
Болест на Бехчет
Лаймска болест
Оток на макулата

 

Доц. д-р Мурат Хасанрейсоглу прилага в своята практика:

 

Лазерно лечение
Очни инжекции
Лазерна фотокоагулация при диабетна ретинопатия и други заболявания на ретината
Фотодинамична терапия (PDT/FDT)
Транспупиларна термотерапия (TTT)
Комбинирани операции (с катаракта)
Pars plana Витректомия

 

Специалистът  притежава забележителни познания и професионални умения в областта на очната онкология:

 

Конюнктивални тумори
Кисти на ириса
Хориоидални тумори
Злокачествен хороиден меланом
Хориоидален хемангиом

 

Някои от методите, с които доц. д-р Хасанрейсоглу се бори успешно при лечението на очни тумори са: Енуклеация, Интраартериална Химиотерапия – Intra-arterial Chemotherapy (IAC) и Окуларна брахитерапия с плака (OPB).

 

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с доц. д-р Мурат Хасанрейсоглу в София на 15 и 16 октомври 2021 трябва да си запишат предварително на телефоните на „Медикъл Караджъ“: 0878 500 940 или 0879 977 402 или да заявят желания от тях час онлайн на www.medikara.bg.

 

Имайте предвид, че по време на консултациите с доц. д-р Мурат Хасанрейсоглу, прегледи няма да бъдат извършвани. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполага пациентът към момента.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 3844 |06.10.2021 За всички пациенти с очни заболявания – офталмологът Проф.д-р Афсун Шахин ще проведе безплатни консултации на 16 октомври 2021 . 1| 3564 |24.09.2021 Безплатни консултации за пациенти с очни заболявания с офталмолога доц. д-р Хасан Арифоглу на 1 и 2 октомври в София и на 3 октомври в Кърджали . 0| 4186 |23.09.2021 За всички пациенти с ортопедични заболявания – ортопедът д-р Дженгиз Чабукоглу ще проведе безплатни консултации на 1, 2 и 3 октомври 2021 . 2| 3762 |21.09.2021 Държавата пое нов дълг за 300 млн. лева под формата на дългосрочни ДЦК
Реклама / Ads
БЛОГОВЕ