Реклама / Ads
0| 3331 |31.08.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Безплатни консултации с д-р Бирсен Юрдаер - водещ турски специалист по дентална медицина гостува на 09 септември в София

.
д-р Бирсен Юрдаер
Ние, ЗИЦ „Медикъл Караджъ“, имаме удоволствието да посрещнем отново д-р Бирсен Юрдаер. Денталният специалист от турската дентална клиника Dent-Health очакваме на 09.09.22 в София. Специалистката ще гостува в България отново по покана на нашия управител – Звезделина Лютфи. Гостуването и ще се проведе в рамките на инициативата ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните методи и технологии в областта на денталната медицина.

Коя е Д-р Бирсен Юрдаер?

 

Д-р Бирсен Юрдаер е родена през януари 1970 в Самсун, Турция. Средното си образование завършва в Samsun Anadolu Lisesi. Висшето си образование завършва във факултета по стоматология на Университета в Мармара – Marmara University Faculty of Dentistry през 1988 – 1993. След това, тя придобива Магистарската си степен по имплантология в Германия, в университета Goethe University Frankfurt Am Main /Гьоте Франкфурт на Майн/ през 2010 – 2012г.

 

Професионален опит

 

Ø  Дентална хирургия,

Ø  Естетична стоматология,

Ø  Дентална имплантология.

 

Д-р Бирсен Юрдаер владее английски и турски език. Тя има богат опит в областта на денталната медицина. Специалистът е и съосновател на престижната дентална клиника – Dent-Health в Истанбул, като и в момента, тя работи там като действащ дентален лекар. Денталната клиника, в която работи д-р Юрдаер разполага с модерна техника и може да ви предложи най-съвременните и иновативни решения, подходящи за Вашата усмивка.

 

Част от методиките и процедурите, с които бихте могли да постигнете бляскава и искряща усмивка в дентална клиника – Dent-Health са:

 

·        Prepless laminate – метод, чрез който се постига желаната „Холивудска усмивка“, без да се увреждат Вашите зъби.

 

·        Избелване (Bleaching) – за да направите собствените си зъби по-бели и да реализирате положителна промяна, можете са се доверите на д-р Юрдаер и екипа и. С помощта на лазер, ще бъдат постигнати видими резултати само в рамките на половин час.

 

·        Импланти – подходяща за пациенти, при които липсата на добри дентални грижи и/или редица други усложнения са довели до загуба на един или няколко зъба. С помощта на нашия гост – специалист по имплантология, по време на безплатните консултации, пациентите ще могат да разберат какви предимства имат имплантите, колко време отнема завършването на целия процес и какви могат да бъдат коронките, които ще се изберат.

 

ЗИЦ Медикъл Караджъ каним всички, които ценят своето време, да дойдат и да се запознаят с професионалиста от Dent-Health и да изберат сами! Dent-Health е мястото, където ще откриете перфектно организиран млад екип от професионалисти, който ще отговори на желанията Ви и не на последно място – ще постигнете високи резултати за кратко време. Съвременният човек е натоварен с много задачи. В желанието си да успеем във всичко, да балансираме между кариера, семейство и стремеж да бъдем здрави и да се чувстваме добре, ние често водим надпревара с времето. Сега вече можем да ви разкрием тайната на „успелия и усмихнат“ човек!

 

Екипът на Dent-Health може да осъществи лечение, диагностика и изготвяне на оптимален план за действие, в разумни срокове и на добри цени! Независимо дали се нуждаете от кореново лечение, изработка на брекети, алайнери, естетична процедура или импланти, ще имате възможността да се консултирате напълно безплатно на 09-ти Септември 2022 в София с денталния специалист д-р Бирсен Юрдаер.

 

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с Д-р Бирсен Юрдаер в София на 09-ти Септември 2022 година трябва да си запишат час предварително на телефоните на „Медикъл Караджъ“: 0878 500 940 и 0879 977 402 или да заявят желания от тях час онлайн на www.medikara.bg.

 

Имайте предвид, че по време на консултациите с Д-р Бирсен Юрдаер, прегледи няма да бъдат извършвани. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполага пациентът към момента.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2926 |25.08.2022 Безплатни консултации за пациенти с очни заболявания с офталмолога доц. д-р Хасан Арифоглу на 2 и 3 септември в София . 0| 3105 |24.08.2022 За всички пациенти с ортопедични заболявания – ортопедът д-р Дженгиз Чабукоглу ще проведе безплатни консултации на 2 и 3 септември 2022 . 0| 2866 |23.08.2022 Безплатни консултации със специалиста по онкологична и обща хирургия: Доц. д-р Каан Гьокче на 2-ри и 3-ти септември 2022 г. в гр.София . 0| 2911 |22.08.2022 Безплатни консултации със специалиста по урология д-р Мехмет Еркан Ербай на 2 и 3 Септември в София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads