Реклама / Ads
0| 4932 |31.01.2024 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Пътувайте безплатно до Истанбул на 16-ти февруари 2024 г. със ЗИЦ “Медикъл Караджъ“ и се консултирайте със специалистите на Болница Мемориал!

.
ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ съвместно с Група Болници Мемориал предоставят възможност на български пациенти да пътуват безплатно до Истанбул, за да бъдат прегледани и да получат второ мнение от специалисти на световно ниво относно здравословен проблем или желана пластична интервенция.
 

Транспортът от България до болницата в Турция е безплатен, а прегледите са на промоционална цена – 80 евро. При назначаване на изследвания от страна на специалиста пациентите отново ще могат да се възползват отстъпка от цената, ако решат да ги направят на място.

 

Пациентите ще могат да се консултират с:

 

·         Медикален онколог

·         Офталмолог

·         Ортопед

·         Пластичен хирург

·         Бариатричен хирург

·         Гастроентеролог

·         Общ хирург

·         Неврохирург

·         Ендокринолог

·         Кардиолог

·         Невролог

·         Трансплантолог за бъбречни и чернодробни трансплантации

·         УНГ и др.

 

В рамките на деня може да се извърши и PET-CT за всички пациенти, които имат нужда.

 

ПОЛУЧАВАТЕ:

·         Безплатен транспорт: България – Турция – България

·         Преглед на промоционална цена (80 евро) при специалист в избрано направление и отстъпка от назначените изследвания.

Желаещите да се възползват от безплатното пътуване трябва да носят всички документи и изследвания, с които разполагат, свързани със здравословния им проблем.

 

Медицинската документация ще бъде обсъдена предварително с координатор от ЗИЦ “Медикъл Караджъ“ и при необходимост ще бъде преведена на английски.

 

„Караджъ Турс Интернешънъл“ ще се погрижи за логистиката на пациентите и ще подсигури тяхното удобно и сигурно пътуване. Пациентите ще бъдат придружени от координатор на ЗИЦ “Медикъл Караджъ“, който ще се погрижи за тяхното спокойствие и ще ги информира за всичко, което им е необходимо по време на пътуването.

 

ПРОГРАМА:

 

Тръгване от София, 15-ти февруари (четвъртък) 2024 г.

Консултациите ще се провеждат на 16-ти февруари (петък) 2024 г.

Автобусът ще се движи по маршрут: София-Ихтиман-Пазарджик-Пловдив-Хасково-Истанбул

 

ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НЕ ВКЛЮЧВА:

 

Лични разходи
Допълнителни услуги и изследвания
Необходими документи, свързани с преминаването на граничните пунктове:

 

България – Турция:

 

-          Лична карта или международен паспорт

-          За лица под 18 години, пътуващи с единия родител, нотариално заверено пълномощно от другия родител

-          Медицинска застраховка - „Караджъ Турс Интернешънъл“ може да съдейства на пациентите за сключване на застраховки за пътуването - обърнете се към координаторите на „Медикъл Караджъ“ за повече информация.

 

Турция – България:

 

-          Лична карта / международен паспорт

Възползвайте се от възможността да се информирате навреме за вашите здравословни проблеми и най-добрите варианти за разрешаването им!

 

Всички желаещи могат да се обадят за информация и записване на телефоните на ЗИЦ “Медикъл Караджъ“: 0878500940 / 0879009742.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5938 |30.01.2024 Globe One Digital България празнува десетилетие на високи постижения – успешна част от 25-те години лидерство на Globe One Digital . 1| 4709 |29.01.2024 Кемтът Терзиев внесе в СОС проекта за бюджет на София за 2024 година. Какви са основните акценти? . 9| 4948 |29.01.2024 Рекорд! През 2023 около 1,32 млрд. евро са изпратили българи, работещи в чужбина . 0| 4190 |29.01.2024 Безплатно пътуване до Истанбул със ЗИЦ “Медикъл Караджъ“ на 16-ти февруари 2024 г. за безплатни консултации с инвитро специалистите на Болница Мемориал!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads