Реклама / Ads

0| 4103 |26.01.2017 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

„Рефан България“ с отличие за социална и публична ангажираност от Forbes Business Awards 2016

.
С поредно голямо отличие започна новата година за „Рефан България”. Пловдивската компания получи специална награда за „Социална и публична ангажираност“ /Social and public engagement/ на шестата официална церемония Forbes Business Awards 2016 в София хотел Балкан.

Алпинистът Боян Петров откри бизнес събитието, което събра на едно място предприемачи и техните вдъхновяващи истории.  Той  умело направи паралел между планинските върхове и върховете в бизнеса. Независимо жури излъчи победителите в осем категории измежду 165 кандидатури, представени от 85 компании.

 

Това е четвъртия приз, който Forbes връчва на известната в цял свят българска козметична фирма „Рефан България”. То идва след специалните награди „За развитие на семейния бизнес“, „За качество“ и за „Проспериращ и устойчив бизнес“.

През своята 25-годишна история  REFAN се превърна в най-красивата и ароматна визитна картичка на страната  със своите разнообразни,качествени и близки до сърцата на хората продукти, основани на природни формули. Компанията дава възможност на стотици предприемачи в България и по света да развиват успешен бизнес с разработения иновативен и гъвкав франчайз модел, чрез мрежа от повече от 400 бутика по целия свят.

 
Успешният бранд е носител на най-престижната европейска награда за качество от Париж от Клуба на Лидерите в световната търговия - Global Trade Leaders’ Club.  REFAN е и носител и на Европейската   награда за качество и бизнес престиж -   Golden European Award  - 2016 г.


Специалната награда на Forbes за „Социална  и публична ангажираност“ идва при „Рефан България” заради щедрата и постоянна подкрепа, която фирмата оказва във всички материални и духовни сфери на обществения живот - социална, здравна, спортна, културна, образователна. REFAN е носител на наградата за благотворителност „Димитър Кудоглу“, на отличието за най-верен дарител на децата-аутисти – „Малкият принц“,  на два приза „Златно сърце“: „За цялостна социална отговорност и благотворителна дейност“ както и „За принос в спорта“.
Kато процент от печалбата благотворителните инициативи на REFAN са много по-щедри от тези на доста по-големи фирми. И макар че това не е инвестиция с парична възвръщаемост, в REFAN са убедени, че печалбата от нея е огромна и че най-безценно е това, което не се измерва с пари.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 5821 |10.11.2016 Креативните идеи на REFAN – с отличие за устойчив франчайз модел . 0| 4792 |08.07.2016 „РЕФАН България“ отбеляза Деня на независимостта като член на Американската търговска камара в България . 0| 4836 |31.03.2016 „РЕФАН БЪЛГАРИЯ“ с престижния приз Golden European Award 2016 г.
Реклама / Ads
БЛОГОВЕ