Реклама / Ads
0| 4580 |15.03.2016 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

SECURITY EXPO 2016 - от ерата на дигиталните технологии

.
Oт 16 до 19 март на единственото изложение за сигурност и смарт технологии SECURITY EXPO в Интер Експо Център бизнесът ще види изключително разнообразие от системи за сигурност. Ако досега съдържанието на изложението беше насочено предимно към хардуерните решения, то сега компаниите залагат на нови приложения и софтуер, които правят изцяло нов продукт.
 

Тази година ще видите повече технологии от сектора на телекомуникациите, IP мрежите, сигурността на личните данни, гарантирането на дигиталните разплащания. Сред акцентите ще бъдат също защитата на информацията при използване на мобилните устройства, възможностите на съвременните софтуерните приложения за управление на сигурността в дома, офиса, обществените сгради и инфраструктурата.


Видеонаблюдение, охрана на пари, сателитна връзка извън обхвата

Водещи компании ще покажат най-новите видеокамери за видеонаблюдение с вграден видеоанализ. Допълнителна защита дават специализирани дискове за видеонаблюдение, като използването на новата технология намалява загубите на кадри и подобрява възпроизвеждането на заснетия материал. На SECURITY EXPO ще бъдат представени безжични алармени системи VideoFied - революция на световния пазар за охранителна техника през последните 10 години.

Новите сателитни комуникации на световния лидер GLOBALSTAR предлагат по-висока сигурност и предоставят връзка там, където стандартната телефония няма обхват.


Правителствата, службите за управление на кризи, корабоплаването, енергетиката, горското стопанство все по-често търсят възможностите на незаменимите SPOT технологии.

Физическата охрана навлиза в нови измерения. Бизнесът ще се запознае с технологиите на френската компания Oberthur - лидер в системите за интелигентна защита на пари в брой, на банкомати и пазарите на дребно по целия свят. Специални модули позволяват нападението да бъде засечено още преди вратата на сейфа да е отворена. На SECURITY EXPO посетителите ще видят GSM с индикация за подслушване. Преносими USB устройства съхраняват информация с повишена сигурност и дават възможност за екстремно унищожаване на данните.

На специални презентации водещи компании в сектора като Сектрон, Bosch, Анди-Л, Д-Линк, NST Security Group, Western Digital Corporation ще представят най-новото в системите за видеонаблюдение.

Сигурността на дигиталните технологии ще бъде тема, която ще ръководи бизнеса през следващите 1000 години. Затова на 17 март ще се проведе конференция „SECURITY IN DIGITAL PAYMENTS”, на която ще участват водещи и нови компании в сектора - ePay, Борика, Imperia Mobile, Тickey. Събитието, както и изложението, имат подкрепата на Българската асоциация на софтуерните компании.


Престъпността, радикализацията и доброволчеството сред темите на съпътстващата програма

„Специфики при огледа на произшествия на убийства, свързани с организирани престъпни групи“ и “Системи за спортна подготовка“ ще бъдат теми на лекциите на МВР. Психологическите аспекти на радикализацията ще бъдат засегнати на презентация на Института по психология на МВР. ГД „Национална полиция“  ще представи как се осъществява мониторинг на служителите, които контролират пътното движение.

Изпитване на строителните продукти за пожарогасене ще бъде един от акцентите на лекция на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ към МВР. Как да станете доброволец, ще бъде друга ключова тема.  От Инстутута по отбрана към Министерството на отбраната ще представят новите стандарти в системите за контрол на достъпа. Българската асоциация по труд, здраве, безопасност ще предложи тактики и методи за евакуация при бедствия и аварии.

За трета поредна година SECURITY EXPO ще се проведе заедно с Българска строителна седмица.  Входът за посещение на двете изложения ще бъде 3 лева през седмицата и безплатен в събота. Организаторите предвиждат инициатива с анкетни карти, при която 5 посетители ще получат по 500 лева.

През 2015 г. над 8000 специалисти от България и 13 други държави посетиха българското изложение. SECURITY EXPO се организира от Интер Експо Център съвместно с Българската търговско-промишлена палата под патронажа на Министерството на вътрешните работи на България.

Повече за новостите и програмата може да научите ТУК.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4756 |01.03.2016 От ерата на дигиталните разплащания . 0| 5185 |23.02.2016 SECURITY EXPO 2016 предлага най-умните технологии в сектора от 16 до 19 март . 0| 7042 |27.07.2012 Винпром Пещера получи 6 награди за високо качество и отличен вкус на продуктите си в сферата на вината и високоалкохолните напитки . 0| 4880 |06.04.2011 GREEN LIFE EXPO за първи път у нас

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads