Реклама / Ads
17| 7537 |16.02.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Стефан Гамизов: АЕЦ “Белене” няма да има, другари и другарки!

.
БСП отново се състезава за лавровата клонка “Топ руско прокси в България”, която Трифонов им отне с олимпийски размах. Сега се присетиха за АЕЦ “Белене”.

Невероятно е, че на фона на случващото се с Украйна изобщо на някой му идва на ум да иска още обвързване на България с диктатурата в Москва, но това са си нашите бивши комунисти, които продължават да вярват, че в Кремъл се кове съдбата на българите.

 

АЕЦ “Белене” няма да има, другари и другарки. Това вече дори не е въпрос на това, дали правителството, в което участвате и вие ще го искате или не.
Технически и финансово е обективно невъзможно. Времената вече са други и други ядрени технологии чукат на вратата. По-изгодни икономически с двойно по-ниски цени и много по-сигурни от всяка гледна точка.


Освен това, “зелените” технологии вече имат потенциал да създават, работейки в добре управлявана енергийна система, базов товар, което пряко лишава от смисъл строителството на нови големи ядрени руски централи, освен по политически и корупционни причини, както стана в Турция, Беларус, Иран и Унгария.
Не мисля, че на някой българин му се иска да се нареди в този “престижен” клуб, дори и свръхкорумпираната Унгария да е в него, ако изключим разбира се мокрите сънища за грабежи на бившите управляващи - слуги на Путин.


Не си губете времето с миналото, а се занимавайте с бъдещето. Там ще намерите дори пари - за ваша изненада, които допускам може дори да злоупотребите и да се успокоите, че не сте “извън” играта.


Я се огледайте, колко и какви ВЕЦ-ве и фотоволтаици имат членове на вашата партия и какви пари “правят” от тях!


Правете правилното и бъдете цивилизовани европейци, защото България от толкова руска зависимост през последните 20 години вече прилича на бедстващо място от много гледни точки - една София с всичко и около нея пущинак.


Как е възможно толкова много да мразите доброто за българите и да сте готови винаги да ги продадете на руските мутропутинисти?

 

Стефан Гамизов
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 9532 |09.09.2021 Стефан Гамизов за кръчмарската мъка по време на смъртност и коронавирус . 1| 4382 |10.08.2021 Стефан Янев: Високите цени на тока рефлектират върху българския бизнес . 15| 7674 |06.08.2021 Стефан Гамизов: Не виждам арестувани или уволнени в НЕК и ЕСО . 8| 9014 |05.08.2021 Стефан Гамизов за корупцията и саботажите в енергийната система

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads