Реклама / Ads
0| 3621 |25.10.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

За всички пациенти с наднормено тегло - безплатна консултация в София със специалиста Проф. д-р Самет Ярдъмджъ на 28 Октомври 2022

.
На 28-ми Октомври 2022г. в София гост на ЗИЦ Медикъл Караджъ за пореден път ще бъде специалистът по гастроентерология, обща хирургия, метаболитна хирургия и затлъстяване –Проф. д-р Самет Ярдъмджъ. Той ще гостува по покана на нашия управител Звезделина Лютфи. В рамките на деня, специалистът ще проведе напълно безплатни консултации на българските пациенти, нуждаещи се от консултация, второ мнение или лечение в чужбина за своите заболявания.
 

Това, което трябва да направят пациентите, желаещи да се възползват от безплатната консултация с Доц. Д-р Самет  е да се обадят на телефоните на здравния център 0879977402 / 0878 500 940 и да запишат час за консултация.

 

Кой е Проф. д-р Самет Ярдъмджъ? 

 

Проф. д-р Самет Ярдъмджъ е специалист по гастроентерология и обща хирургия, метаболитна хирургия и затлъстяване. Завършва с отличие Медицински университет – Анкара, след което продължава образованието си със специализация по онкологична хирургия и трансплантация на органи в онкологичния център на болница “MD Anderson” и болница “Memorial Hermann” – Хюстън, САЩ. Завръща се в Истанбул и печели първо място в конкурс по обща хирургия. След успешно завършване на обучението си в същото време, д-р Ярдъмджъ става най-младият хирург в направление гастроентерология в Турция. Назначен е в Университетска болница, където преподава на студенти по обща хирургия и участва в множество проучвания за усъвършенстване на лапароскопската, бариатричната и метаболитната хирургии. Той дава и голям принос в изследването на органи за трансплантация. За всичко това е признат на Международния конгрес по трансплантации, където е награден с приз „Най-добър млад изследовател“. През 2017г. завършва обучение по ревизионна бариатрична хирургия в Белгия и тогава получава титлата доцент. През цялата си кариера дотук взаимодейства с хиляди пациенти, работейки в центрове, извършващи повече от 2000 операции годишно. Към момента, доц. д-р Самет Ярдъмджъ практикува в клиниката по обща хирургия към болница Медикал Парк Пендик, Истанбул. 

 

Той е член на: 

 

Турската хирургическа асоциация 
Турското общество по гастроентерология 
Асоциацията за ендоскопска и лапароскопска хирургия 
Турската асоциация по хепатопанкреатобилиарна хирургия 
Турското дружество по хирургия на затлъстяването 
Дружество за бариатрична и метаболитна хирургия 
Международната федерация по хирургия на затлъстяване и метаболитни нарушения (IFSO) 
Специалностите на доц. д-р Ярдъмджъ включват: 

Бариатрична хирургия 
Метаболитна хирургия
Туморна хирургия 
Ръкавна гастректомия 
Лечение на Гастроезофагеален рефлукс 
Стомашно-чревна хирургия 
Стомашна хирургия 
Лапароскопска хирургия 
Лечение на възпалителни заболявания на червата 
Колоректална хирургия 


По отношение на метаболитната хирургия доц. д-р Ярдъмджъ извършва операции за:

Намаляване обема на стомаха за стопиране усвояването на храната.


 Стомашен байпас /лечение на сънна апнея, астма, висок холестерол, нарушения мастната обмяна, диабет тип II, хипертония, подагра/. 


Ревизионната хирургия – вторична бариатрична хирургия. 


Стомашен ботокс – нехирургичен метод, чрез който се постига намаляване на апетита. 


По отношение на гастроентерологичната хирургия доц. д-р Самет Ярдъмджъ извършва лечение на: Улцерозен колит 


Туморни образувания на стомашно-чревния тракт


Болест на Крон


Специалистът извършва още:

 

Диагностика и лечение на гастроезофагиален рефлукс 
Гастроскопия 
Колоноскопия 


Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с доц. д-р Самет Ярдъмджъ на 28-ми Октомври 2022г. в София, трябва да си запишат час предварително на: телефоните на „Медикъл Караджъ“: 0879977402 и 0878 500 940 да заявят желания от тях час онлайн на www.medikara.bg

 

На място пациентите ще трябва да предоставят медицинските документи и изследвания, които са им направени до момента.

 

Имайте предвид, че по време на консултациите няма да бъдат извършвани физикални прегледи. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполагат пациентите към момента.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3157 |19.10.2022 За всички пациенти с гастроинтестинални тумори - безплатна консултация в София със специалиста Проф. д-р Самет Ярдъмджъ на 28 Октомври 2022 . 0| 3745 |10.10.2022 За всички пациенти, търсещи оперативно решение на Диабет Тип 2- безплатна консултация в София със специалиста Проф.д-р Халил Джошкун на 22 октомври 2022 г. . 0| 3780 |12.09.2022 За всички пациенти с очни заболявания – офталмологът доц. д-р Мурат Хасанрейсоглу ще проведе безплатни консултации на 16 септември . 0| 3805 |08.09.2022 За всички пациенти с очни заболявания – офталмологът проф.д-р Афсун Шахин ще проведе безплатни консултации на 16 и 17 септември

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads