Реклама / Ads
0| 5098 |23.09.2021 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

За всички пациенти с ортопедични заболявания – ортопедът д-р Дженгиз Чабукоглу ще проведе безплатни консултации на 1, 2 и 3 октомври 2021

.
Д-р Дженгиз Чабукоглу
Ние, ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ имаме удоволствието да посрещнем отново ортопеда от световна класа – д-р Чабукоглу на 1 и 2 октомври в София, и 3 октомври в Кърджали. Той ще гостува в България по покана на нашия управител – Звезделина Лютфи.
 

Гостуването му ще се проведе в рамките на инициативата ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните методи и технологии в медицината. Именно по този повод, д-р Чабукоглу ще проведе двудневни, напълно безплатни консултации за български пациенти с ортопедични заболявания, които се нуждаят от консултация, второ мнение или лечение в чужбина.

 

Всички пациенти с ортопедични заболявания могат да се възползват и да проведат безплатна консултация с ортопеда, относно възможностите за лечение на своето заболяване. Желаещите да се възползват от БЕЗПЛАТНАТА консултация със специалиста могат да се обадят на телефоните на здравния център 0879 977 402; 0878 500 940, и да си запишат час.

 

Безплатните консултации с Д-р Дженгиз Чабукооглу са насочени към:

 

- пациенти с вече установени заболявания
- пациенти, нуждаещи се от второ мнение
- пациенти, интересуващи се от лечение в чужбина, в частност Турция


Кой е д-р Дженгиз Чабукоглу?

 

Той е роден през 1969 г. в Ерзурум / Хънъс. Учил е в основно училище в Кършехир, а средното си образование завършва в гимназията в Анкара. През 1985 г. постъпва в Медицинския факултет на университета Ondokuz Mayıs и завършва през 1991 г. През 1996 г. започва работа като асистент в Медицинския факултет на Мармараския университет, катедра по ортопедия и травматология. През 2001 г. започва кариерата си в частна болница в Пендик като специалист по ортопедия и травматология. В последствие е назначен за главен лекар в същата болница и работи като специалист по ортопедия и травматология. По-късно, д-р Дженгиз Чабукоглу напуска частната болница в Пендик заради специализация. От 2012 до 2018 г. работи като специалист по ортопедия и травматология в частна болница. От септември 2018 г. д-р Чабукоглу работи като специалист по ортопедия и травматология в Университетската болница в Окан.

 

Специалност:

 

Обща ортопедия и травматология
Педиатрична ортопедия (детска ортопедия)
Медицински интереси:

Обща ортопедия
Дегенеративни заболявания на опорно-двигетелния апарат
Възпалителни заболявания
Травмени увреди
Спортна ортопедия
Лечение с Eswt
Лезии на хрущял на глезена
Проблеми с ахилесовото сухожилие
Замразено рамо
Артроскопични операции
Разкъсване и възстановяване на менискуса
Възстановяване на предните кръстни връзки
Артроскопско възобновяване на ротаторна обвивка
Изкълчване на раменете
Наранявания на лигаменти
Смяна на тазобедрената става
Протези и импланти
·         Pes equinovarus

·         Ахондроплазия

·         Болест на Пертес

·         Вродени екзостози

·         Хемимелия

·         Артрогрипоза

·         Вродена дислокация на коляното

·         Детска церебрална парализа     

·         Дисплазия на тазобедрената става

 

Д-р Чабукоглу е добре познат в родината си и в чужбина с изключителната си работа при деца с увреждания и ортопедични проблеми. Специалистът е един от най-добрите хирурзи в областта на ортопедичните заболявания при деца, като например детска церебрална парализа.

 

Терапии и видове хирургия, които провежда д-р Чабукоглу:

 

Артроскопска хирургия
Лечение с PRP
Приложение на ботокс
Операция за релаксация на меките тъкани
Прехвърляне на сухожилията- коригиране на мускулния дисбаланс чрез прехвърляне на сухожилия
Остеотомия – фиксиране на кост в желаната позиция
Дислокационни операции- операции за радиално изкълчване на главата на тазобедрената става и лакътя
Артродеза – операция за фиксиране на засегнатата става
Хирургично удължаване на крака
Операция за изкълчено коляно


Д-р Дженгиз Чабукоглу има множество доклади и статии, публикувани в национални и международни медицински списания. Награждаван е не веднъж за принос в експериментални изследвания. Член е на Турската асоциация по ортопедия и травматология, Съвета по обучение на турски ортопеди и травматолози, Турската детска ортопедия и Медицинската камара в Истанбул.

 

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с д-р Дженгиз Чабукоглу в София на 1 и 2 октомври 2021 или в Кърджали на 3 октомври 2021 трябва да се запишат предварително на телефоните на „Медикъл Караджъ“: 0878 500 940 или 0879 009 742 или да заявят желания от тях час онлайн на www.medikara.bg.

 

Имайте предвид, че по време на консултациите с д-р Дженгиз Чабукоглу, прегледи няма да бъдат извършвани. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполага пациентът към момента.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4365 |06.09.2021 Шанс за пациенти с диабет тип 2 и наднормено тегло. Топ хирург консултира на 17 септември в София . 0| 5546 |31.08.2021 Неврохирургът доц. д-р Токташ отново в София на 10 и 11 септември за безплатни консултации на пациенти с гръбначни заболявания . 0| 5099 |02.08.2021 За пациенти с онко заболявания - Безплатни консултации с турския онколог Проф. д-р Танер Коркмаз – Варна 13 и 14 август . 0| 4911 |20.07.2021 Безплатни консултации за пациенти с гръбначни заболявания с неврохирурга доц. д-р Токташ – Варна 5 и 6 август

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads