Реклама / Ads
0| 3429 |24.08.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

За всички пациенти с ортопедични заболявания – ортопедът д-р Дженгиз Чабукоглу ще проведе безплатни консултации на 2 и 3 септември 2022

.
д-р Дженгиз Чабукоглу
Ние, ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ имаме удоволствието да посрещнем отново ортопеда от световна класа – д-р Чабукоглу на 2-ри и 3-ти Септември 2022 г. в София. Той ще гостува в България по покана на нашия управител – Звезделина Лютфи.
 

Гостуването му ще се проведе в рамките на инициативата ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните методи и технологии в медицината. Именно по този повод, д-р Чабукоглу ще проведе двудневни, напълно безплатни консултации за български пациенти с ортопедични заболявания, които се нуждаят от консултация, второ мнение или лечение в чужбина.

 

Всички пациенти с ортопедични заболявания могат да се възползват и да проведат безплатна консултация с ортопеда, относно възможностите за лечение на своето заболяване. Желаещите да се възползват от БЕЗПЛАТНАТА консултация със специалиста могат да се обадят на телефоните на здравния център 0879 977 402 и 0878 500 940, и да си запишат час.

 

Кой е д-р Дженгиз Чабукоглу?

 

Той е роден през 1969 г. в Ерзурум / Хънъс. През 1985 г. Постъпва в Медицинския факултет на университета Ondokuz Mayıs и завършва през 1991 г. През 1996 г. започва работа като асистент в Медицинския факултет на Мармараския университет, Катедра по ортопедия и травматология. През 2001 г. започва кариерата си в частна болница в Пендик като специалист по ортопедия и травматология. В последствие е назначен за главен лекар в същата болница и работи като специалист по ортопедия и травматология. По-късно, д-р Дженгиз Чабукоглу напуска частната болница в Пендик заради специализация. От 2012 до 2018 г. работи като специалист по ортопедия и травматология в частна болница. От септември 2018 г. д-р Чабукоглу работи като специалист по ортопедия и травматология в Университетската болница в Окан.

 

Специалност:

 

·        Обща ортопедия и травматология
·        Педиатрична ортопедия (детска ортопедия)


Медицински интереси:

 

·        Обща ортопедия
·        Дегенеративни заболявания на опорно-двигетелния апарат
·        Възпалителни заболявания
·        Травмени увреди
·        Спортна ортопедия
·        Лечение с Eswt
·        Лезии на хрущял на глезена
·        Проблеми с ахилесовото сухожилие
·        Замразено рамо
·        Артроскопични операции
·        Разкъсване и възстановяване на менискуса
·        Възстановяване на предните кръстни връзки
·        Артроскопско възобновяване на ротаторна обвивка
·        Изкълчване на раменете
·        Наранявания на лигаменти
·        Смяна на тазобедрената става
·        Протези и импланти
·        Pes equinovarus

·        Ахондроплазия

·        Болест на Пертес

·        Вродени екзостози

·        Хемимелия

·        Артрогрипоза

·        Вродена дислокация на коляното

·        Детска церебрална парализа     

·        Дисплазия на тазобедрената става

 

Д-р Чабукоглу е добре познат в родината си и в чужбина с изключителната си работа при деца с увреждания и ортопедични проблеми. Специалистът е един от най-добрите хирурзи в областта на ортопедичните заболявания при деца, като например детска церебрална парализа.

 

Терапии и видове хирургия, които провежда д-р Чабукоглу:

 

·        Артроскопска хирургия
·       Лечение с PRP
·        Приложение на ботокс
·        Операция за релаксация на меките тъкани
·        Прехвърляне на сухожилията- коригиране на мускулния дисбаланс чрез прехвърляне на сухожилия
·        Остеотомия – фиксиране на кост в желаната позиция
·        Дислокационни операции- операции за радиално изкълчване на главата на тазобедрената става и лакътя
·        Артродеза – операция за фиксиране на засегнатата става
·        Хирургично удължаване на крака
·        Операция за изкълчено коляно


Д-р Дженгиз Чабукоглу има множество доклади и статии, публикувани в национални и международни медицински списания. Награждаван е не веднъж за принос в експериментални изследвания. Член е на Турската асоциация по ортопедия и травматология, Съвета по обучение на турски ортопеди и травматолози, Турската детска ортопедия и Медицинската камара в Истанбул.

 

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с д-р Дженгиз Чабукоглу в София на 2-ри и 3-ти Септември 2022 г.  трябва да се запишат предварително на телефоните на „Медикъл Караджъ“: 0878 500 940 или 0879 009 742 или да заявят желания от тях час онлайн на www.medikara.bg.

 

Имайте предвид, че по време на консултациите с д-р Дженгиз Чабукоглу, прегледи няма да бъдат извършвани. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполага пациентът към момента.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4142 |16.06.2022 Безплатни консултации за пациенти с очни заболявания с офталмолога доц. д-р Хасан Арифоглу на 24-ти и 25-ти юни 2022 в София . 0| 4328 |14.04.2022 За всички пациенти с репродуктивни и гинекологични проблеми - безплатна консултация със специалиста Доц. д-р Дога Сечкин на 29- ти и 30- ти април във Варна . 0| 3922 |13.04.2022 За всички пациенти с онкологични заболявания - безплатна консултация със специалиста Доц. д-р Мелтем Селам на 28-ми Април във Варна . 0| 4388 |05.03.2022 ”Аерофлот” спира всичките си пoлети зад граница с изключение на тези за Беларус

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads