Реклама / Ads

49| 17927 |10.10.2019 ГЛАСЪТ

Глас от МО: Брюксел е източникът на злото, ДАЗД са наглите, в СУ – лесбийки, а Давос - Содом

.
Ал. Урумов и Кр. Каракачанов не са наглите... Източник: бТВ
Военният министър Красимир Каракачанов заяви, че вярва изцяло на своя директор на пресцентъра Александър Урумов, че няма нищо общо с предизвиканата паника в няколко града, където роми се юрнаха да прибират децата си от училище, за да не им бъдат отнети. Психозата продължи почти два дена, а в Сливен, Ямбол и Асеновград все още не всички деца са се върнали в клас.

Според информация, цитирана от вице-премиерът Томислав Дончев, висш служител от МО е замесен в грандиозния скандал, който премиерът сравни с „Костинбродската афера“. Според прокуратурата пък това засяга дори националната сигурност.

 

Каракачанов смята, че става дума за атака срещу него и ВМРО и това е свързано с местните избори. Той говорил цял час с Урумов и той му казал, че няма нищо общо с паниката и дори му обещал да си покаже телефона и каквото още трябва на органите, ако те поискат това от него. Министърът приел всичко на 100 процента.

 

Логично е човек да се запита, кой е Александър Урумов и защо Каракачанов му има такова доверие.

 

Някои ще кажат, че ги свързва агентурното им минало. И двамата са били агенти на ДС, Каракачанов е „Иван“, а Урумов – „Абел“. Но може и да не е това…

 

В своя блог шефът на пресцентъра на МО е написал на 11.05.2019 г. Брюксел е източникът на злото“. В Брюксел са централите на НАТО и Европейския съюз. Вероятно заради тези два факта, Урумов смята, че е „източникът на злото“. Дали това свързва двамата още по-здраво? Но пък Каракачанов участва в срещи със своите колеги от НАТО, понякога го придружава и Урумов. Как се чувстват сред злодеи?


В „Дневник“ той е определян като: „Драматург, писател, сътрудник на ДС, деен евангелист, проповедник, общественик, участвал на печелившата страна във войната с Истанбулската конвенция (както сам се хвали във "Фейсбук") и... директор на Дирекция "Връзки с обществеността" на Министерството на отбраната.

 

Ето някои моменти от богатата му биография.

 

През 2001 г. Александър Урумов напуска МО, където е директор на пресцентъра и заедно с Христо Бисеров и Камен Костадинов – видни дейци на СДС, а след това на ДПС – учредява партия ЕКИП.


Христо Бисеров, с когото Урумов работи в тясно сътрудничество по това време е изключен от СДС и след това става зам. председател на ДПС. През 2013 е обвинен във финансови и данъчни престъпления и пране на пари. После е оправдан.

 

Другият учредител, Камен Костадинов, идва в ЕКИП от ДПС (по това време част от Обединение за национално спасение) където се и връща през 2003 и където е член на Централното оперативно бюро на партията.

 

На учредяването на партията присъства и Йордан Цонев, бивш член на Националния съвет на СДС през 2000, но изключен през 2001 заради клиентелизъм и корупция. По-късно той също се включва в ДПС, където е и досега. Той е един от авторите на новия закон за вероизповеданията,  срещу който имаше протести на българите християни.

 

През 2003 г. Урумов е координатор на предизборната програма на Стоян Александров – кандидат кмет за София издигнат от БСП.

 

Всестранно ориентиран човек, както се вижда...

.
Пастор ли е Урумов или важен служител в Министерство на отбраната?

 

Според медийни публикации Урумов гравитира около скандалната личност на Максим Асенов, учредител на софийска църква „Пробуждане“, определяна като Евангелска, Протестантска, Петдесятна...


Казано простичко, въпреки християнските претенции на Урумов неговата кариера е свързана с хора с определена репутация, проекти със съмнителна репутация, църкви и религиозни лидери със съмнителна репутация и длъжности защитаващи някои от най-скандалните хора и сделки в новата ни история.


Урумов е бил и говорител на БНБ по времето на Иван Искров и в периода, когато бе фалирана КТБ. Точно тогава Урумов си позволява да подбира медиите, които да бъдат допуснати до прес-конференции. След избухнали скандал е принуден да признае, че решението му е дискриминационнно.

 

Урумов е и кандидат през 2019 г. за евродепутат от листата на ВМРО, но не е избран.

 

През 2018 г. Урумов се прочу и с острата си атака срещу програмата на лекционния курс в СУ "Политика на идентичността и различието", който се води от проф. Миглена Николчина във Факултета по славянски филологии. 


Ето какво написва той:

 

"Приятели,
това е ментално болестно състояние!
Целенасочено тровят умовете и сърцата на децата ни още от детски градини, училища и университети!

Лесбийки ги учат да пишат хомо-писма в Англия, лесбийки ги учат на съзнание за зло в България!

Ето това е истината!
И тази истина трябва да се знае!

Ето това е конспектът на курса "Политики на идентичността и различието" на Факултета по славянски филологии в Софийския университет "Св. Климент Охридски".

Какъв е конспектът на този курс?".

 

"Свободата е върховна ценност, защитата на свободата – върховен дълг", отговарят от Алма матер. И още: "Това е явна агресия срещу академичната свобода и свободата на изследванията, залегнали в основата на самата идея на университетите при възникването им преди 700 години".

 

В Блога си любимецът на Каракачанов написва на 14.05.2019 г.:

 

„Давос и новият глобален Содом

Седем мултинационални корпорации започнаха инициатива в полза партньорство за равнопоставеност на лесбийки, гейове, бисексуални и трансджендъри на тазгодишния Световен икономически форум /СИФ/ през януари 2019 г. в Давос, Швейцария.


За първи път на своето издание през 2019 г. глобалисткият клуб прави публична своята политика за глобално налагане на „правата на ЛГБТИ“ /лесбийки, гейове, бисексуални, транссексуални, интерсексуални/.


Целта е световните фирми да популяризират и прилагат стандартите на ООН за поведение на ЛГБТИ, с подкрепата на СИФ в Давос и офиса на Върховния комисар на ООН по правата на човека.


Сред ежегодните гости и лектори е международният финансов спекулант и борсов играч Джордж Сорос, който предпочита да се представя за глобален благодетел.
Именно Сорос бе водещата фигура в налагането на португалския социалист Гутериш за поста Генерален секретар на ООН. Кампанията на Гутериш бе подпомогната от включването в нея на българския еврокомисар Кристалина Георгиева, известна с близките си връзки със Сорос, за когото се смята, че е помогнал за нейното назначаване като еврокомисар.


Кристалина Георгиева влезе в надпреварата за генсек на ООН единствено с цел да разбие конкуренцията срещу Гутериш и след успешно изпълнената задача подаде оставка като еврокомисар и с помощта на Сорос се завърна обратно като вицепрезидент на Световната банка, откъдето преди това бе изпратена“.

 

Пак Урумов, този път на 11.06.2019 г.

 

„На Държавната агенция за закрила на детето трябва да им казват Наглите.
И не само поради злополучната т.нар. Национална стратегия за детето, която нищо друго не можеше да постигне, освен провал.


Трябва да им казват Наглите заради наглото упорство, с което продължават да застават срещу стотици хиляди родители, защитаващи правата и отговорностите си“.

 

Каракачанов има страхотен нюх да открива и назначава на важни постове близки до душевното и мисловното му състояние кадри. Такъв човек е Александър Урумов. Двамата явно се разбират чудесно, вярват си и заедно ненавиждат Брюксел.

 

Урумов вече коментирал пред някои медии, че няма нищо общо със скандала. Трябва да му повярваме, щом Каракачанов му вярва. Каракачанов е честен и чист човек, истински патриот и най-важното – не е получавал пари от КТБ и свързани с банката фирми и е некорумпиран.

 

И как точно ще бъде проверен Урумов, след като другарят му Каракачанов е министър на отбраната и вице-премиер по сигурността?

 

Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 13| 17320 |15.01.2018 Брюксел ни предаде, останаха ни метаболитния синдром и руската мафия . 104| 31249 |02.03.2016 Какво знаеше, но не каза на глас Ваньо Танов. Ордени... . 2| 6401 |25.07.2015 Защо трябва да оценим по-скоро положително съгласието по конституционните промени? . 78| 9632 |18.01.2015 Задължителното гласуване е далавера, партиите ще лапнат още 150 млн

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ