Реклама / Ads
15| 15264 |06.04.2018 ГЛАСЪТ

Как Бойко изобрети „Новичок“ 5 и се нареди до Христо и Маруца Живкови

.
Говорят ли ви нещо имената Христо и Маруца? Не? Това са бащата и майката на Тодор Живков. Учени смятат, че те са изобретили едно от най-големите чудеса – говореща тиква. Така ударили в земята съветския зеленчуко-плоден колос Мичурин…
Изобретението на бай Христо и стрина Маруца дава плодове и днес, ако разбирате накъде бия.

 

Следвайки традицията, сегашният премиер д-р Борисов изобрети „Новичок“ пето поколение. Руснаците стигнали само до 4-то поколение, а Борисов добавил следващо – революционен скок, няма съмнение.

Преди да ви запозная със същността на гениалното Борисово откритие, което бихме могли справедливо да наречем „НовичокоБор“, е редно да хвърлим един поглед към предисторията.

 

Що е „Новичок“ и има ли той почва у нас?

 

На руски името „Новичок“ означава новодошъл, новичък, „заек“.  „Новичок“ е кръстена група нерво-паралитични вещества, наричани агенти. Разработени са в СССР през 70-те и 80-те години на м.в. с цел да бъде избиван врагът на неговата територия. Това е химическо оръжие от четвърто поколение, а съветската програма е известна като „Фолиант“.

 

Учени смятат, че един от химикалите в „Новичок“ – А-230, е  около 8 пъти по-токсичен от нервно-паралитичното вещество „Ви Екс“. Което е световен рекорд в тази област.

„Новичок“ може да е течен, а може да е и в твърда форма. Съставките се смесват лесно и се получава токсичен агент. Лесен за пренасяне, съхраняване и използване. Някои тунинговани версии действат буквално за 30 секунди до 2 минути.

„Новичок“ блокира импулсите от нервите към мускулите, причинявайки колапс на цялото тяло, очите побеляват. Блокира дишането, предизвиква конвулси, кома и смърт.

 

Ако човек бъде изложен на „Новичок“, трябва да бъде съблечен, а кожата да се измие със сапун и вода. Очите да се изплакнат и да му се даде кислород. Така че, когато излизате си носете туба, сапун и водолазна бутилка с кислород. Ще сте интересна гледка, но пък ще сте защитени, ако… нали… недай Боже...

 

Дова е руският принос. На сцената излиза обаче наш Бойко - премиер, лидер на ГЕРБ, международник. И не просто излиза, а изобретява ново поколение „Новичок“ – политически „Новичок“. Но не просто "политически" "Новичок", а говорещ "Новичок". Досега се гордеехме с говореща тиква, вече и с говорещ "Новичок". Пред това откритие Нютон, Едисотн, Тесла и да Винчи са просто мравки.

 

След многобройни изпитания на българския политически полигон през първите два мандата, при кабинета „Борисов 3“ откритието вече е патентовано и в пуснато в денонощна експлоатация. „Борисов 3“ = „Новичок 5“ – подходящ слоган. Или: „Говореща тиква и „Новичок“ 5 – една наистина добра комбинация“.

 

Как действа новото изобретение можете да видите в правителството, парламента, общините, във ведомства и институции. Да вземем например шефа на правната комисия в НС Данаил Кирилов. Когато го атакуваха с въпроси за избягалите убийци от Централния софийски затвор, той отвърна, че бягства е имало и преди - граф Монте Кристо, влакът-беглец… Ефектът бе светкавичен, токсичен и нервно-паралитичен. Попадналите под облъчването на Кирилов почнаха да се задушават, мускулите им блокираха; изгубиха ума и дума. Последвалите опити да се отмие под душа полепналия данаилокирилов прах, засега не дават резултат.

 

Разклонения на Бойковия „Новичок“ 5-то поколение като Цецка Цачева и Валентин Радев също бяха хвърлени в боя. Пораженията върху населението надминаха и тези от братски "Чернобил". Само от София 300 000 се евакуираха по празниците…

 

За радост на статуквото политическата лаборатория на Борисов разполага с големи количества разнообразни по своето въздействие и убийствен ефект материали. Почнете с Цецо, минете през Антон, Тома и паркирайте при Катето, Румито, Лилито, Томи, Краси, Валерката и Волният вятър. Последните трима са вещества отвън, но миксирани в колбата ГЕРБ бързо влязоха в реакция и усилиха леталния ефект на „Новичок“ 5. За катализа се използва веществото „поразяваща цацаратура“. Нещо като барбитуровата киселина за Н2О2. За да се избегнат и най-малките шансове за оцеляване, прибавете самостоятелното БОВД – бойно отровно вещество „Делян“. И сбогом, Гергино.

 

Ето как Бойко Борисов се нареди до бай Христо и стрина Маруца, а Банкя стана новият Правец. Несъмнено комбинацията „говореща тиква - „Новичок 5““ е най-ефективното оръжие за масово поразяване в нашето съвремие. 100% унищожителен ефект. Доказано: 2,5 млн българи ги няма.

 

Напоследък изпитанията се интернационализират. Първо Западните Балкани, след тях Европа. Вгледайте се в Жан-Клод и Туск. А?

 

Д-р Димитър Попкутуев

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 18| 15217 |28.01.2018 Корнелия даде „15 лалета“ на Бойко. Е, и? . 13| 17966 |17.01.2018 Бойко по спешност в „Св. Наум“ на 4-и км, кап. Мърфи с диагноза . 24| 26687 |04.01.2018 Счупихме тъпомера: От Бай Тошо до Бай… Бойко. Израел и Иран . 9| 18548 |14.11.2017 Бойко, гръмни с тапешника по ”Булгартабак”, че ти се смеят и гаргите
Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Реклама / Ads