Реклама / Ads
0| 5735 |27.05.2007 ГЛАСЪТ

Скъпи Миле, като на инвалид ще ти помогнем, но за простотията цяр няма, да знаеш

.
Инвалидът Миле Стойковски, от юго-западната ни провинция, наричана кой знае защо от шепа хора Македония, решил да стане известен. За целта се подиграл по бастунски с нашите медсестри в Либия.
Инвалидът Миле Стойковски, от юго-западната ни провинция, наричана кой знае защо от шепа хора Македония, решил да стане известен. За целта се подиграл по бастунски с нашите медсестри в Либия. Едната дори сравнил с маймуна, като предварително се извинил на маймунитие за това. Това очевидно му се е сторило недостатъчно и затова наплюл както му дойде Васил Левски, Симеон Велики, Симеон Сакскобургготски, президента Георги Първанов, проф. Божидар Димитров и пр. И успял. Вече го знаят много хора, повечето от България. И по един особен начин са запаметили неговите „шеги” в интернет. Стойковски обаче е изпълнил своята заветна цел – вече е звезда. Поне в собствените си очи.
Разбирам, че въпросният нашенец от юго-западната българска провинция, е инвалид и има голямо желание да участва на параолимпиадата в Пекин през 2008 г. Уважавам това негово право и този негов стремеж, нещо повече, възхищавам се, когато хора с недъзи се стремят да покажат, че са равни с останалите. На това може и трябва да се помогне. Затова предлагам на Миле да се обади в нашия офис и да обсъдим с какво можем да му бъдем полезни. Ще го направим от сърце. Но това е, когато става дума за физическия му недъг.
Колкото до душевния му дискомфорт, до комплексите, които направо са осакатили съзнанието му – няма лек за това, Миле! Всичките си сънародници българи да сравниш с маймуни, крокодили или каквото там още ти хрумне – излизане от мрака на провинциалното скодоумие няма, братко.
Ако си инвалид, може с нещо да ти се помогне.
Но ако си прост, е за цял живот!
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 11420 |05.07.2022 Стига сте ревали за Путин и шпионите му, поревете веднъж за България . 0| 40287 |01.07.2022 Митрофанова и шефовете на служби на килимчето при Путин за провала в България. Ще хвърчат глави . 0| 7696 |01.07.2022 Русия вече е късала отношения с България, плашила ни е с война. Издържали сме . 0| 10056 |30.06.2022 Лъженето за Нинова е като слънцето, въздуха и водата за всяко живо същество*
Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Реклама / Ads