Реклама / Ads
0| 5876 |27.05.2007 ГЛАСЪТ

Скъпи Миле, като на инвалид ще ти помогнем, но за простотията цяр няма, да знаеш

.
Инвалидът Миле Стойковски, от юго-западната ни провинция, наричана кой знае защо от шепа хора Македония, решил да стане известен. За целта се подиграл по бастунски с нашите медсестри в Либия.
Инвалидът Миле Стойковски, от юго-западната ни провинция, наричана кой знае защо от шепа хора Македония, решил да стане известен. За целта се подиграл по бастунски с нашите медсестри в Либия. Едната дори сравнил с маймуна, като предварително се извинил на маймунитие за това. Това очевидно му се е сторило недостатъчно и затова наплюл както му дойде Васил Левски, Симеон Велики, Симеон Сакскобургготски, президента Георги Първанов, проф. Божидар Димитров и пр. И успял. Вече го знаят много хора, повечето от България. И по един особен начин са запаметили неговите „шеги” в интернет. Стойковски обаче е изпълнил своята заветна цел – вече е звезда. Поне в собствените си очи.
Разбирам, че въпросният нашенец от юго-западната българска провинция, е инвалид и има голямо желание да участва на параолимпиадата в Пекин през 2008 г. Уважавам това негово право и този негов стремеж, нещо повече, възхищавам се, когато хора с недъзи се стремят да покажат, че са равни с останалите. На това може и трябва да се помогне. Затова предлагам на Миле да се обади в нашия офис и да обсъдим с какво можем да му бъдем полезни. Ще го направим от сърце. Но това е, когато става дума за физическия му недъг.
Колкото до душевния му дискомфорт, до комплексите, които направо са осакатили съзнанието му – няма лек за това, Миле! Всичките си сънародници българи да сравниш с маймуни, крокодили или каквото там още ти хрумне – излизане от мрака на провинциалното скодоумие няма, братко.
Ако си инвалид, може с нещо да ти се помогне.
Но ако си прост, е за цял живот!
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 25| 11495 |29.11.2022 САЩ и „нашият кучи син Борисов“. Заради него ли Херо Мустафа още е в София? . 18| 23717 |28.11.2022 А ако БСП и ГЕРБ не бяха разкрили как агент 0043 мести флашката от единия крачол в другия? А? . 6| 15221 |23.11.2022 Прокуратурата пази Семерджиев? Обвинението отъпква пътека за по-лека присъда . 12| 21999 |23.11.2022 Ало, Гешев, тук някакъв Морфов…, предварително благодаря

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads