Реклама / Ads
57| 19322 |29.12.2014 ИНТЕРВЮ

Силва Дончева: Политически трусове през януари, юли и август

.
Силва Дончева
През 2015 г. тежките влияния от 2014 г. ще дадат своите дълбоки и доста неприятни резултати. В този смисъл ще се ходи след събитията и ще е трудно те да бъдат променяни, казва за Фрог астроложката.
 

интервю на Ана Кочева

 

- Нека започнем прогнозите с очакванията за политиката?

 

- В политиката няма да има изненади и съответно предсрочни парламентарни избори, но управлението ще е много трудно и мъчително, с постоянни скандали и противоречия. Моментите на кризи и преструктуриране са: около 10 януари 2015 г.;  края на юли и началото на август 2015г. и чак до края на декември 2015 г. Това са периоди на нови решения и идеи и същевременно голям сблъсък и скандали. Времето в началото на октомври и особено през декември 2015 г. ще е много напрегнато. Ще се сблъскат много интереси, по-голямата част от които чуждестранни. Това е особено видно в хороскопа на новото правителство, тъй като Слънцето е в 9 дом, както и Венера и Сатурн. Това е силно указание, че почти всички решения в държавата ще се вземат отвън. Влиянието на външни сили ще е определящо.

 

- А как изглежда деликатният финансов сектор?

 

- Тъй като и новият парламент и новото правителство са обвързани със знака  Скорпион, това допълнително ще доразкрива тежките решения в областта на банковото управление, кредитната политика и финансите. Тъй като към датата на въвеждането на валутния борд – 1 юли 1997 г. продължават да текат доста негативни влияния, напрежението върху финансовата система ще продължат и през следващата година. Банковата система няма да е стабилна и ще се наложи непрекъснато и укрепване. Често ситуациите ще са на ръба, особено през април и късната пролет на 2015 г. Ще се налагат финансови инжекции от различни места и крайни мерки за подпомагане на системата. Ще е като живот на кредит, на икономии и като цяло на предела. В много области ще има прекомерно администриране, бюрократизиране и преструктуриране. Това ще е най-явно в данъчната система, митниците и МВР. Там ще се действа по стари и закостенели начини, по утъпкани управленски пътеки. Често договорите и споразуменията ще са напълно тайни и недостъпни за обществото. Подобна тенденция има и в сферата на строителството и недвижимите имоти, както и на земеделските земи.

 

- Дойде ред и на очакванията за развоя на политическите партии. Къде се очертават най-големи проблеми?

 

- ДПС ще е в най-тежка позиция, защото към датата на учредяването на партията 4 януари 1990г. се движат много неприятни и конфликтни влияния. Те ще отслабят силно присъствието на партията и в икономическия живот. В нея самата ще има сериозни сътресения и промени. Ще се засили и конфронтацията и с други политически партии. Тази тенденция ще продължи поне още две години.

 

- Заради български или чужди интереси...?

 

- Руските интереси в крайна степен ще бъдат доста добре застъпени. Също така определещи в икономиката и финансите ще са европейските проекти и въобще корпоративните енергийни интереси. Те ще се разгънат почти на възможния максимум, независимо от напрежението и тежкото задкулисие.  Това се определя от присъствието на Уран в дома на финансите. Ще е налице и силна популистка вълна и удовлетворяването поне на външен план на нуждите на социално слабите, болните и по-нуждаещите се. Много финанси ще бъдат насочени натам. Определено ще бъдат свързани със заеми поради фактът, че декадата на Риби, свързана с финансите  е под Скорпион, а и самият знак на Скорпионът управлява и хороскопът на Правителството и на Парламента.

 

- И все пак по-спокойна или по-драматична година ни чака? Включително и в международен мащаб.

 

- Всъщност цялата 2015 г. е по-скоро странно стабилна, независимо от непрестанните скандали.  Парламентът ще препятства много голяма част от решенията и ще има по-скоро деструктивна роля, ще предизвиква поредица от кризи. Той ще е най-слабото звено в управлението. Русия ще продължи да бъде в много тежко икономическо и политическо състояние, което ще продължи и през следващите години. Ще има вътрешно напрежение и социални вълнения, които ще се разраснат през следващата  2016 година.  От друга страна, горещ конфликт между Русия и Америка никога няма да има. По-скоро в недалечно бъдеще и не при това управление, се очертава определен съюз /военен/. Под доста тежки въздействия влиза и Турция. Там особено в края на 2015г. и през 2016г. ще има промяна на властта. Турция постепенно ще навлезе в период на дестабилизация. Роденият в началото на знака на Риби Реджеп Ердоган навлиза в период на много тежки изпитания. Те ще бъдат на няколко фронта, включително и този за властта. По отношение на България е добре всеки българин да се опита да види по-голямата картина в света и ролята ни в нея. Вглеждането само в собственото ни оцеляване, е най-сигурният начин да се доунищожим. Крайно време  е да разберем, че относно невидимия свят и окултните знания, ние имаме много важна роля в Европа и спрямо Русия. И тази роля не е толкова икономическа, финансова или политическа, дори не е българска, а християнска и духовна. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 10818 |29.09.2014 Я. Стоилов: Управление на БСП и ДПС няма да е политически здравословно . 67| 31628 |08.09.2014 Птицевъдът Благо Джиев, кандидат-депутат: Стига политически лъжи! . 27| 32531 |02.06.2014 Силва Дончева: Човек може сам да си въздейства-невидимо, но мощно . 36| 34186 |30.12.2013 Силва Дончева: Прогнозите за 2014-та са много страшни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads