Реклама / Ads
7| 16692 |03.07.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

10 неща, които мъжете не искат да знаят за жените

.
Най-простият отговор на този въпрос е, че и самите жени не знаят точно. Мъжете обаче вярват, че знаят – голям пенис и пари.
 

Да, това са нещата, които са важни за себеутвърждението на мъжа – той вярва, че това, което е вярно за него, е вярно и за нея. Но не е. Защо мъжете не разбират жените? Този въпрос има лесен отговор – защото не желаят да ги разберат. Защото много мъже дори не се замислят върху факта, че жените са различни и за тях са важни други неща.

Но какво всъщност искат жените?

1. РОМАНТИКА

Много хора поставят знак на равенство между любовта и романтиката. Мъжете знаят, че жените искат романтика, и разрешават въпроса с традиционен букет за 8 март, традиционен подарък за рождения ден и традиционна ваканция през лятото.

Тук с пълна сила важи правилото, че няма значение какво се прави, а как се прави. Жената може да не осъзнава, но интуитивно разбира чувствата на мъжа, които стоят зад романтичния жест. Мъжете измерват жеста с пари, жените – с емоцията, която долавят.

Ще се зарадва ли жената на букета, който мъжът й и поднася, връщайки се от любовницата си? Изключено. Веднага ще разбере, че нещо не е в ред. Може да не знае, че току що той й е изневерил, но ще усети фалшивостта на жеста.

Към мъжете: Ако не правите нещо от сърце, по-добре не го правете изобщо.

2. ВНИМАНИЕ


За мен лично вниманието е равно на любов. Човек може да проявява искрено внимание само към нещата, които са важни за него.

Жените, както и мъжете, искат зачитане на душевните си потребности. Много мъже смятат женските занимания и интереси за глупости и, ако изобщо си направят труда да се поинтересуват как върви, задават въпроса про форма. За мъжа е странно, че се е поинтересувал, а тя се е нацупила. Въпросът е зададен, но истински интерес липсва – жената интуитивно усеща липсата на интерес.

Към мъжете: Когато се обръщате към жената, правете го с идеята, че сте прозрачни за нея – ако не правите нещо от сърце, по-добре не го правете.

3. ПАРИ

Почти всички мъже, които познавам, вярват, че жените се интересуват от техните пари и приемат това за много болен въпрос. Аз лично познавам само една жена, която откровено заявява, че за нея парите на мъжа са определящо важни за една връзка, но дори и тя е влюбена в човек без пари – и го обича какъвто е. Ако жените се интересуваха само от пари, 95% от мъжете щяха да са самотници – фактите показват друго.

Клишето гласи, че жената търси мъж, който да даде сигурност на децата й.

Какво стои зад парите? Парите са символ на силата. Силата на духа, силата на характера. Парите са символ на целеустремеността – състоянието на човека показва какви са приоритетите му и как той възприема реалната страна на живота. Парите са символ на независимостта. Пари имат мъжете, стъпили на земята. Пари нямат мамините синчета, които очакват мама да се погрижи за тях във всяко отношение – а мамините синчета, както е известно, са любимци само на собствената си майка.

Към мъжете: Парите, които изкарвате, са по-важни за вас, отколкото за нея. Ако изкарвате толкова пари, колкото бихте искали, ще бъдете толкова уверени в себе си, че няма да има жена, която да ви устои – не заради парите, а заради личната ви сила.

4. ПЕНИС

Мъжете са твърдо убедени, че размерът на пениса им е равнозначен на размера на личността им. Отново не познавам нито една жена, която да е на това мнение.

В центъра на мъжкия свят стои сексът и неговият орган – но това е така само за мъжа. Жените нямат против големия размер, но ако обичат мъжа, приемат го какъвто е. В центъра на женския свят стоят чувствата, а не половите органи.

Много мъже подхождат към жените от позицията на пениса си. Интернет, с анонимността, която осигурява, показва прекрасно това. Когато реша да поговоря с някой непознат в Скайп, повечето от мъжете, които ми пишат, в профила си имат снимка на… пенис. Е, признавам си, пениси без самоличност не ме интересуват. Пенисът става важен за мен след като личността на мъжа стане важна за мен.

Към мъжете: Светът на жената не се върти около вашия пенис. Потърсете нейния център (подсказка – той не се намира в областта на половите органи).

5. СЕКС


Мъжкият идеал за сексуално общуване може да се види в един порно-филм. Женският идеал за сексуално общуване може да се види във венецуелска сапунка. Там, където е допирната точка между порното и сапунката, там е реалността. А има ли допирна точка?

Мъжът има нужда от секс и това е единствената причина да търси общуване с жената, която не разбира и която затруднява живота му. Жената има нужда от любов и нежност и това е единствената причина да търси мъжа, който не разбира и който само усложнява живота й. Всъщност и двамата търсят пълноценно общуване, търсят любов – но мъжът подхожда към въпроса откъм сексуалната му страна, за да стигне до емоционалната, а жената обратно – тръгва от емоционалната страна, за да стигне до сексуалната.

Жените изпитват удоволствие от секса само с любим човек. Фактът, че няма мъже-проститути (ако има, те са изключение и не се срещат на всеки метър по магистралата), показва, че за жените сексът не е това, което е за мъжете. Ако беше, мъжете нямаше да изпитват недостиг на секс. Сексуалното желание е природният трик, който свръзва мъжа с жената – но тя в това отношение е много по-независима от мъжа.

Към мъжете: Тайната към сексуалността на жената няма да откриете в порно-филмите – там са само вашите фантазии. За да откриете нейните, трябва да положите повече труд.

6. ВЯРНОСТ

Много мъже се самоопределят чрез броя на завоеванията си – изобщо, мерките и теглилките са стихията на мъжете. Много мъже смятат, че могат да впечатлят жената с разкази за завоеванията си. Лично за себе си мога да кажа, че нищо не може да ме отблъсне повече в един мъж от това. Какво стои зад това?

Ниска себеоценка – мъжът има нужда от числени доказателства за мъжката си сила. Липса на самоконтрол – за жената това означава, че тя ще го загуби при следващата фуста, която привлече вниманието му, а нито една нормална жена не встъпва в сериозна връзка, в която би била една от много. Харемите отново са израз на мъжките желания. Мъжете се впускат в разкази за неща, в които самите те вече не помнят кое е истина, а жената срещу тях седи и си мисли: „Аха, още един комплексар”.

Към мъжете: Дори и приятелите ви по чашка в кварталната кръчма не вярват на вашите разкази за любовните ви подвизи. Не подценявайте женския интелект.

7. ФИЗИЧЕСКА КРАСОТА


Физическата красота има значение, но не определящо. За мъжете физическата красота на жените има по-голямо значение, отколкото й придават жените. И все пак има значение.

Мускулите говорят за сила на характера, за дисциплинираност, за самоконтрол – качествата, които жените харесват. Тук не става въпрос за онези мускули, които се правят с растежен хормон и анаболи – а за тези, които се правят във фитнес-залата. Тук полът няма значение – грижата за тялото означава любов към себе си, а всеки човек уважава онези, които ценят себе си.

Зад спортното тяло стои спортен дух – това са мъжете, които могат да падат и да стават. Това са мъжете, които няма да се уплашат от трудния път към една жена – жената не може устои на мъжа, който е готов да се бори за нея.

Към мъжете: Ако смятате, че спортът изгражда тяло, сте наполовина прави – по-важното е, че изгражда характер.

8. СПОДЕЛЯНЕ


Мъжете смятат за признак на мъжество силата и мълчанието. Жените смятат за признак на мъжество емоционалната откритост. Жените са открити и имат нужда от емоционална връзка. Лично аз най-много уважавам мъжете в живота си, които не са се притеснявали да покажат слабостта си пред мен. Те са истински силните мъже.

Разбира се, има хора – и мъже, и жени, които непрекъснато плачат и мрънкат за нещо – тези не ги обича никой. Става въпрос за пълноценно общуване, в което всеки знае какво се случва с другия. Няма нищо по-болезнено за една жена от това да вижда, че любимият й мъж страда, а той да не й позволи да му помогне по някакъв начин.

Към мъжете: Емоциите са пътят към сърцето (и всичко друго) на жената.

9. ДЕЦА


Правилно! Жените искат деца.

Към мъжете: Ако трябваше да ви роди баща ви, нямаше да четете тези редове в момента.

10. УВАЖЕНИЕ

Всъщност, това е нещото, което наистина искат жените. Защото то включва всичко – вниманието, грижата, обичта, любовта, комуникацията, истинския интерес към партньора, пълноценното сексуално общуване, приятелството, изграждането на дом и семейство, създаването и възпитанието на деца – здравите духовни, емоционални и материални основи на връзката. Уважението е зачитане на цялостната личност на човека – без значение мъж или жена. Всяко отношение между хората почива на уважение, приемане и зачитане на партньора.

Мъжът има нужда да усеща възхищението на жената. Жената има нужда да се възхищава и да обожава мъжа. Но за това трябва да има причина.

Към мъжете: Ако искате здрава връзка, се налага да се потрудите да разберете какво искат жените. (https://love-aholic.com)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 9181 |10.06.2010 След секс мъжете винаги заспиват... . 4| 6067 |17.05.2010 Всяка 7 сек. мъжете мислят за секс . 0| 10065 |28.04.2010 Мъжете в "менопауза" - истинско нещастие . 1| 13463 |12.04.2010 Какво най-отблъсква мъжете?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads