Реклама / Ads
4| 4010 |27.03.2023 НОВИНИ

Димитрова: Над половината от отреклите побоя ми не са били на работа в същия ден

.
Днес се появи поредната фалшива информация целяща да ме дискредитира. 31 души с имената си в официално изявление, а 20 от тях на са били на терен същия ден.
 

Това заяви актрисата Диана Димитрова, която твърди, че е била пребита от колегата си Юлиан Вергов по време на снимките на сериала "Откраднат живот". 


Преди време стана ясно, че прокуратурата не е открила достатъчно доказателства за побоя и прекрати преписката по случая. Тогава и самият Вергов излезе с първи коментар като обвини актрисата, че е тормозила дъщеря му, двамата са се скарали, но никога не й е посягал. Димитрова пък отвърна с нови снимки с рани по лицето. Днес над 30 души от екипа на "Откраднат живот" заявиха, че не са виждали Димитрова да е била бита. 


Ето и позицията на актрисата: 


1. Прилагам така наречения Call sheet, който се изпраща до всички, които трябва да присъстват на снимачния ден, а именно 14.11.2017 и линк от публикацията на Нова телевизия.


2. Прилагам информация за датата, часа и годината от снимковия материал, който мина експертиза и потвърждава травмите и датировката. Съдебно медицинска експертна справка № П-19/2023г. по описа на ВМА и цитат от преписката РБ Софийска районна прокуратура № 51990/ 22, 07.03.2023 : 

''ДЕЙСТВИТЕЛНО В НАСТОЯЩИЯТ КАЗУС СЕ УСТАНОВЯВА, ЧЕ ПО ТЯЛОТО НА ДИАНА ДИМИТРОВА ИМА ПРИЧИНЕНИ МЕКОТЪКАННИ ТРАВМИ - ОТОК И КРЪВОНАСЯДАНИЯ В ОБЛАСТТА НА ЛЯВА ПРЕДНО - СТРАНИЧНА ЧАСТ НА ЛИЦЕТО И ЛЯВА РАМЕННИЦА''


3. Първият ми снимачен ден след побоя беше на 17.11.2017 с втори екип.


4. Споделям и ясен цитат от публикацията от 28.11.2022 ''Защо този човек, никога не осъзна деянието си и никога не се извини, а напротив, дори ме заплаши, пред 30 души екип, че ще го направи пак.'' Никога не съм казвала, че побоят се е случил пред очите на свидетели.


5. Главният художник гримьор Грета Манчева потвърждава, че ме е гримирала за сцена 47/17 на 14.11.2017, a в обедната почивка е третирала лицето ми със замразяващ спрей ''Репарил'' в гардеробната. Потвърждава и колко голяма е била травмата на лицето ми. (Нейните показания бяха редуцирани в официалната преписка от Софийска районна прокуратура) 


6. На 14.11 НЕ присъстват следните лица и ясно се вижда разминаването в снимачната програма:


1. Маргарита Анева - счетоводител

2. Красимира Карачорова - скриптър

3. Елис Вели - гардеробиер

4. Евдокия Петкова - 2-ри асистент

5. Ирена Дойчинова - гардеробиер

6. Димитър Димитров - режисьор

7. Мариета Спасова - асистент художник костюми

8. Владимир Ковачев - гардеробиер

9. Борис Славков - оператор

10. Добри Христосков - буум оператор

11. Дилян Иванов - 2-ри асистент камера

12. Росица Герасимова - грим и прически

13. Ива Денчева - грим и прически

14. Юрий Цолов - звукорежисьор

15. Катерина Славова - грим и прически

16. Румен Дойчинов - 2-ри асистент камера

17. Янко Такев - главен организатор

18. Александър Христов - изпълнителен продуцент

19. Светослав Петров - реквизитор

20. Александра Боишина - 2-ри асистент режисьор


7. Според експертизата часът, датата и травмите съвпадат от снимковия материал, а единственият свидетел след побоя от тримата посочени в показанията дадени от мен, който не лъже - Грета Манчева не фигурира в списъка от днес. 


8. Според експертизата снимките са автентични и това не е грим. Според експертизата тези наранявания са реални. 


В този ден и час бях на работа здрава, а след това си тръгнах обезобразена. Не желая да мълча за насилието повече. Разбирам, че хората искат да си запазят работните места и връзките за бъдещи проекти, но това не е редно. 


Обществената манипулация е подсъдима.

Обществената манипулация от официална телевизия е подсъдима.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3526 |24.02.2023 Боряна Димитрова: Развенча се представата, че мирът е даденост . 3| 3093 |03.02.2023 Боряна Димитрова: Инфлацията изпразва не само джобовете, но и политическото магазинче за надежди . 1| 3331 |26.01.2023 Комисар Росица Димитрова: Нямаме средства, за да инвестираме в охраната на границата . 3| 3613 |16.01.2023 Боряна Димитрова: Гледаме третокласен филм за „Спасяването на редник Радев“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads