Реклама / Ads

0| 4576 |15.06.2017 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 16 юни 2017 г. (петък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод ул. „Димитър Хаджикоцев“ жк. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 21:30 часа на клиентите а „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Милевска планина “ от ул. „Цветна градина “  до  бул. „Арсеналски“

по ул. „Кожух планина“ от  ул. „Богатица “ до  ул.  „Милевска планина “

по ул.  „Димитър Хаджикоцев “ от  ул. „Болград“  до  ул. „Милевска планина “

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Кожух планина“ ъгъла с ул. „Милевска планина“.


На 16 юни 2017 г. (петък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод ул. „Еделвайс“ с. Иваняне се налага спиране на водоподаването от 10.00  до 21:00 часа на клиентите а „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

по ул. „Еделвайс“ от ул. „Хемус“ до ул. „Родопи“


по ул. „Родопи“ от ул. „Еделвайс“ до ул. „Китен“, ул. „Китен“, ул. „Ильо Войвода“


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Еделвайс“ ъгъла с ул. „Китен“.


На 16 юни 2017 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Калофер“ жк. „Банишора“ се налага спиране на водоподаването от 10.00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Калофер“


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Калофер“ ъгъла с ул. „Козлодуй“.


На 16 юни 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стефан Стамболов  с. Яна се налага спиране на водоподаването от 10.00  до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. "Васил Левски", ул. " Миньорска", ",ул. " Стефан Стамболов“, ул. "Юрий Гагарин"


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството.


На 16 юни 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Игрище“  кв. „Суходол“ се налага спиране на водоподаването от 9.00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. "Игрище"


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Игрище“ №3.


Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.


Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!


Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 1| 5081 |14.06.2017 „Софийска вода” временно спира водата в някои части на столицата . 1| 4957 |13.06.2017 Временно се променят маршрутите на автобусите 4, 413 и 306 . 0| 4409 |13.06.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата . 1| 5025 |12.06.2017 „Софийска вода“ поощрява коректните си клиенти с томболата „Плати си сметката в срок и спечели“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ