Реклама / Ads
0| 3958 |06.11.2017 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 7 ноември 2017 г. (вторник), във връзка с монтаж на спирателни кранове и водомерен възел на резервоар „Бухово“се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”.
 
Водата спира за живеещи в:
гр. Бухово
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството в града.
На 7 ноември 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Милин камък“ в жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Милин камък“ между  бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и  ул. „Крум Попов“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: „Милин камък“ на ъгъла с ул. „Орфей“.
На 7 ноември 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Княгиня Косара“ в кв. „Васил Левски“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Рилска обител“ ул. „Стоян Попов“, ул. „Летоструй“, бул. „Ботевградско шосе“ и ул. „Вакарел“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Княгиня Косара“ № 34.
На 7 ноември 2017 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод в с. Световрачане се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Чавдар войвода“, ул. „Лесновска река“, ул. „Поляната“ и ул. „Миладин Цветков“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Поляната “ на ъгъла с ул. „Искър“.
На 7 ноември 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Бенковски“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
площад „Биримирци“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на: площад „Биримирци“.
На 7 ноември 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна и монтаж на спирателни кранове на в жк. „Младост“ 4 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:
ул. „Акад. Румен Цанев“, ул. „Филип Аврамов“, ул. „Самара“, ул. „Атанас Москов“, бл. 325, бл. 411, бл. 412, бл. 413, бл. 414 и 131 СУ "Климент Арк. Тимирязев".
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред магазин Фантастико.
На 7 ноември 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Освободител“ във в.з. „Банкя“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:
ул. „Цар Освободител“ от ул. „Ела“ до ул. „Космонавт“
ул. „Космонавт“
ул. „Иларион Макариополски“ от ул. „Цар Освободител“ до ул. „Иларион Макариополски“ №60.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Освободител“ №88.
На 7 ноември 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Коста Илиев“ в кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:
ул. „Коста Илиев“ от ул. „Институтска“ до ул. „Войводина могила“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Институтска“ на ъгъла с ул. „Коста Илиев“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
Отдел Комуникации на „Софийска вода”
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4159 |05.11.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 1| 4912 |02.11.2017 Бони Петрунова временно поема историческия музей . 0| 4009 |01.11.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3923 |31.10.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads