Реклама / Ads
0| 4276 |07.11.2017 НОВИНИ

Вижте къде ще спира водата в София

.
На 8 ноември 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Цар Симеон”, жк. „Илинден“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 

ул. „Цар Симеон“ от ул. „Хайдут Сидер“ до ул. „Вита“

ул. „Чавдарица“ от ул. „Цар Иван Александър“ до ул. „Цар Симеон“

ул. „Цар Симеон“ от  ул.„Насте Стоянов“ до бул. „Константин Величков“

И карето между ул. „Качаник“, ул. „Цар Иван Александър“, ул. „Преображенско въстание“ и ул. „Цар Симеон“, бл. 324 и бл. 325


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Симеон“ на ъгъла с ул. „Вита“


На 8 ноември 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Пчела", жк. „Красно село“  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Пчела“ от №1 до №9


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пчела“№7.


На 8 ноември 2017 г. (сряда), във връзка с пресвързване на довеждащ водопровод захранващ резервоар „Мърчаево“, се налага спиране  водоподаването от 10:00  до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

С. Мърчаево


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада до кметството.


На 8 ноември 2017 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Стефан Стамболов", кв. „Изгрев“ гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Иванянско шосе“ от ул. „София“ до ул. „Стефан Стамболов“

ул. „Стефан Стамболов“ от ж.п. прелеза до Завод за минерална вода Банкя, местност „Бели брег“


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Слънчев бряг“ на ъгъла с ул. „Рудозем“


На 8 ноември 2017 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Крум Стоянов", жк. „Света троица“ се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл.361 , ул. „Крум Стоянов“ №3 -„Топливо“


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: до бл. 361


На 8 ноември 2017 г. (сряда), във връзка с монтаж и подмяна на спирателни кранове на ул. „Циклама", кв. „Казичене“ се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

махала „Видните“, индустриална зона „Казичене – Запад“, ул. „Васил Левски“ №1

С понижено налягане ще бъдат : с. Кривина, с. Казичене, с. Долни Богров

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Люба Белева“ ъгъла с ул. „Горна кория“ – махала „Видните“.


На 8 ноември 2017 г. (сряда), във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи на ул. „Димитър Тошков", с. Локорско се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Димитър Тошков“ от ул. „Богдан Манолов“ до №42

ул. „Благой Гердин“ от ул. „Димитър Тошков“ до ул. „Евлоги Тодоров“ и ул. „Костадин Трайков“


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Тошков“ на ъгъла с ул. „Благой Гердин“.


На 8 ноември 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Реката“ , с. Чепинци  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Детелина“, ул. „Искър“, ул. „Орфей“ 


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Реката“ ъгъла с ул. „Орфей“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.


Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!


Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3899 |03.11.2017 Къде ЧЕЗ спира тока? . 0| 4228 |02.11.2017 Вижте къде ще спира водата в София . 6| 6422 |01.11.2017 Къде е сайтът за европредседателството ни? . 0| 4523 |30.10.2017 „Софийска вода” временно спира водата в някои части на столицата заради ремонти

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads