Реклама / Ads
21| 17299 |23.12.2019 АКТУАЛНО

Цвета Кирилова: В държавната администрация е пълно с плазмодии

.
Крайно време е да си намерят място извън системата тези плазмоздии от държавната администрация - неетичните, мързеливите, арогантните, тъпите, които не само тормозят съвестния данъкоплатец, но се мислят за нещо повече от него. Какви чиновници, издигнати до състояние на Богове?!
 

Те самите си мислят, че с ограничените и болезнено скопени представи за нещата от живота, скътани, запарени и вмирисани под полата на политическата партия, са една идея повече от Богове.

 

Обществото, сплашено от нахалното, надменно, безцеремонно предизвикателно, горделиво, обидно, оскърбително, грубо, високомерно, безочливо, безсрамно, цинично, дръзко, свадливо, нагло, презрително, подигравателно, рязко и малоумно поведение на преобладаващия типаж "леля Дора и бай Ганьо от бюрото командват", си самовнушава и сваля гарда именно заради катастрофално несполучлив администратор, на който ти и аз им плащаме заплатите и позволяваме на същия този мързелив и недодялан чиновник да си разрешава лукса да не изпълнява работата си навреме. И най-вече да не защитава моя личен интерес!

 

Не само, че ще ме гледа право в очите, не само че ще мълчи и ще отговаря да, госпожо, да, госпожо, веднага, госпожо и незабавно, госпожо, ами ще се моли да има шанс да работи в държавната администрация, защото всички по веригата, оставящи негативни отпечатъци и милион подобни всеки ден, точно по тези конкретни случаи, ще бъдат уволнявани и ще им бъде налагана автоматична поименна забрана за подобна служба и безутешно ще си мечтаят, че някога ще имат втори шанс да работят в държавна или общинска администрация.

 

Питам КОЙ им позволява на тези да се държат като антроподемони и толкова ли няма кой да им обясни реалния им статус? При най-малкото неизпълнение на задачите и ангажимента им да бъдат подчинени на българския гражданин, при най-малкия опит за унижение на НАЧАЛНИКА им, сиреч ДАНЪКОПЛАТЕЦА, излита дисциплинарно на улицата и изчезва от системата. Началникът- гражданите данъкоплатци, нямат все още нужното самочувствие на работодатели, но ние настойчиво и умело трябва всеки ден да работим за създаване на необходимото самочувствие и увереност у българина и резултатите няма да закъснеят!

 

Да, българинът трябва да върне самочувствието си и да знае, че с парите си управлява не само администрацията, но и политическите партии, заедно с премиера и президента. Българският данъкоплатец и гражданин е НАЧАЛНИК на гореизброените. Българският ДАНЪКОПЛАТЕЦ, е РАБОТОДАТЕЛ на държавната администрация, министри, депутати, президенти и прочее. Да, има съвестни служители на системата, но те вече са малцинство, а останалите... останалите принудително трябва да бъдат изпратени в частния сектор, защото няма кой да им изкарва заплатите, комисионните, парите под масата и далаверите, на които тази разкапана и порочна държавна система ги научи.

 

Първо, точно тези, научените и нахитрелите, които цял живот с цялата им рода са на хранилката, са вбесяващо арогантни и бездарни, второ, в голяма степен ги тресе тоталитаризмът и смятат, че с нещо превъзхождат хората, които с гъвкави механизми и много труд в днешните апокалиптични икономически условия, им изкарват заплатите.

 

Същите тези неблагодарници и глупци, в редиците на администрацията, трябва да бъдат уверявани показателно, може и утвърдително, че в тези нечовешки условия на труд в държавата и при тази предпотопна картина в икономиката, има хора в частния сектор, които избачкват заплатите на тези лумпени в администрацията. Те с влизането ми в зоната на моето обслужване започват да ръмжат, да блещят язвително очи, да плюнчат пръсти, да гледат компютъра като внезапно кацнала летяща чиния и да злобеят.

 

Тези, които трябва да четат сега това послание и последващите коментари, тези, които трябва да търсят незабавни решения, са се покрили и чакат да правят изобори постарому. Той народът им казва - "Дотук беше, каквото беше", те обаче гледат с маниер от битака да пробутат старите си номера, които да минат за иновация в политиката.

 

Наложете правото си да бъдете уважавани, уважаеми Българи!

Цвета Кирилова.

 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 17196 |27.11.2019 Фрогоко: Махат пенсионерите в държавната администрация, но не и маскираните... . 9| 16455 |13.11.2019 Цветан Василев: „ДП“ са личните задължения на Делян Пеевски към банката . 26| 13095 |12.10.2019 Плакати с надпис „Цветановград“ посрещнаха Борисов във Велико Търново . 22| 23547 |24.09.2019 Григор Лилов: Представиха ни инсценировка с катастрофата с Цвета Караянчева

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads