Реклама / Ads
27| 10076 |12.08.2020 ПОЛИТИКА

Марков: Борбата срещу мафията се подменя с евтини политически боричкания

.
Експертът по национална сигурност Николай Марков анализира ситуацията около протестите в момента. Според него хората трябва да стоят с отворени очи докрай, защото някои политически формации могат да се опитат да подменят борбата с срещу мафията с борбата между партии.

Ето целия му коментар:

 

Политическото статукво е целенасочена дейност на организирана престъпна група, която е монополизирала политическото пространство чрез използване на престъпни практики. Това статукво е уговорено и уредено още преди започване на прехода. Именно то разпределя и контролира всички финансови потоци и начина на управление на националното богатство. Статуквото се представлява от конкретни политически лица, които са преходни, но има и няколко задни рубежа, които гарантират възпроизвеждането на статуквото, всеки път след проведени уж демократични избори!


По тази причина няма как днес да има чисти лица на държавнически, политически или експертен пост, защото всички заедно са продукти на статуквото, а не случайни лица. В този смисъл случайни хора във властта не съществуват, защото именно те са истинската опасност за престъпното олигархично-политическо статукво. Всички заплахи се премахват с кадифена ръкавица, включително потенциалните. Напред се пропускат само артистите - корумпирани, посредствени и зависими по много начини!


Борбата с мафиотския престъпен октопод преминава през лица от всички днешни политически формации и други, които осъществяват необходимата им логистика и ресурси. Сами виждате, че в момента в който политическите формации от статуквото усетиха, че губят контрол над протестите се капсулираха и заедно търсят изход! Изход за себепроизвеждане, не за гражданите! Надявам се да стоите докрай с отворени очи, защото опитите да се подмени борбата срещу мафията с евтини политически боричкания се разпалва и е на път да подмени същността на проблема - мафията!


Това не трябва да се допуска в никакъв случай.


Който лавира или заобикаля темата за достигане до политически акт на отваряне на фронт за борба с мафията е част от апарата на същата тази мафия! Сега е времето да се отдели житото от плявата, господа! Преди да започнат да хвърчат куршумите, всички грешки трябва да бъдат минимализирани. С гръмки политически слова и евтини хора няма да преборим престъпен организъм, който разполага с невиждани за света ресурси от всякакво естество. Арогантни, опитни и безпардонни твари, винаги готови да газят през трупове.


Обявяваме и провеждаме професионална и светкавична война с мафията или продължаме с политичските алабализми на лица от статуквото? Това е въпросът. И той има само един верен и правилен отговор. Еднозначен.


Време за война.Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 6684 |20.07.2020 Корнелия Нинова: Нека си отвоюваме държавата от мафията. Оставка, съд! . 20| 12733 |08.07.2020 Николай Марков: Премиерът Борисов носи отговорност за мутризацията в НСО . 11| 6096 |10.04.2020 Президентът се чу с Ердоган, обсъдиха борбата с коронавируса . 10| 8632 |11.06.2019 Акад. Георги Марков: Нагла провокация е позицията на Скопие за Гоце Делчев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads