Реклама / Ads
3| 4541 |10.11.2020 ПОЛИТИКА

Симпатизантите на Републиканци за България са тези, които очакват промяна

.
Председателят и зам.-председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов и Павел Вълнев продължават с работната си обиколка в страната. Днес те посетиха общини от Кюстендилска област. Срещата се проведе в залата на Стримон Спа клуб в Кюстендил с членове и симпатизанти.
 

Mинаваме през всички областни градове и общини, за да може до края на месеца да сме обиколили цялата страна и да започнем с останалите действия по доструктуриране на всички общински и областни центрове, които работят много активно. Тук искам да благодаря на Христо Христов, който бе единодушно избран на последното събрание за временен ръководител, до провеждането на съответните събрания след приемането на устава.Той успя да създаде много добра организация”, заяви Цветан Цветанов.

 

По думите му Павел Вълнев, който е успял да постигне Американската си мечта днес е тук с тях. Отложил е връщането си до САЩ, за да може като зам.- председател да посети всички областни центрове и да отправи посланията си към българите в чужбина. Желанието на Вълнев e българите да станат част от инвеститорите в страната ни.

"Това е условието, което трябва да направим като политическа сила, за да гарантираме тази нормалност, към която всички се стремим", каза още Цветанов.

 

Той изрази тревогата си, че в условията на пандемия се налага да провеждат подобни срещи, затова се правят в много по-тесен кръг, отколкото са планирани преди месец.

 

"Симпатизантите на Републиканци за България са активни хора, които искат промяна, за да има нормалност, искат да имат своята лична и професионална реализация в страната и затова искат повече прозрачност на действията на държавната администрация", изтъкна Цветан Цветанов.

 

Бяха отчетени резултатите от работата на структурите в областта. Налице е силна мотивация в Кюстендилско.

 

На срещата се обсъдиха теми свързани с настъпилата криза в здравеопазването и икономиката на страната от коронавируса.

 

Дискусия се проведе и за проблемите на бизнеса, безработицата и напускането на младите хора от Кюстендил.

 

По-късно Вълнев и Цветанов посетиха Дупница, където със Светли Зарев временно изпълняващ длъжността координатор и симпатизанти обсъдиха проблемите в града. Най-актуалният през последните дни е този с липсата на вода.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 5218 |08.11.2020 ПП „Републиканци за България“: С избора на Байдън Европа и САЩ ще имат силно трансатлантическото сътрудничество . 8| 6273 |06.11.2020 ПП „Републиканци за България“: 7 идеи за справяне с коронакризата . 20| 16783 |04.11.2020 Le Monde: Делян Пеевски - най-мразеният и влиятелен олигарх в България . 5| 5405 |01.11.2020 Републиканци за България: Жизнени сили има само онова общество, което уважава своите будители

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads