Реклама / Ads
52| 3622 |03.02.2021 ПОЛИТИКА

Цветан Цветанов: Хората, които гласуват за Републиканци за България ще са най-голямата ни награда

.
За мен е важно, че съм запазил същият си облик, същата енергия и не съм се променил. Затова и хората, които тръгнаха с мен от предишната партия ГЕРБ и съмишленици от СДС ми вярват. Ние изповядаме едни и същи ценности и това са евроатлантическите, както и дясната политика, която ще прави Републиканци за България. Това коментира в интервю за Подбалкански новинар председателят на партията Цветан Цветанов.
 

„Аз смятам, че хората, които гласуват за Републиканци за България ще са най-голямата награда, която можем да получим“, заяви Цветанов.

 

Какво е винаги да си бил победител  и сега да се бориш да победиш, попитахме Цветан Цветанов. „Смятам, че бариерата  за влизане в Народното събрание не представлява никакъв проблем за Републиканци за България, защото това, което направих и знам, че трябва да се направи за една новосформираща партия е, да има хоризонтално покритие в страната и да може да участва във всеки един избор, който предстои – било частични или редовни избори, които се провеждат на всякакво ниво“ .

 

„Това, което правим в момента е да се подготвим на първото предизвикателство за частичните избори, които предстоят на 28 февруари. Ние сме една от малкото партии, които ще участваме на тези избори и смятам, че ще бъдем един сериозен индикатор къде ще бъде Републиканци за България един месец  преди провеждане на парламентарните избори. На тези частични избори, които ще се проведат в 12 места, ние се надяваме да спечелим от 3 до 4 изборни победи за местната власт, за да можем действително да покажем, че сме готови за парламентарни избори. Надявам се, че ще имаме резултат над 350 000 гласа на парламентарните избори“, каза още Цветанов.

 

„Досега  практиката през тези 30 години демокрация, след парламентарни избори показва, че винаги се е съставяло правителство, така, че тази черна прогноза, която дават някои и казват, недейте да гласувате, или внимавайте  какво ще правите,  няма да има правителство, това е пак един от начините да бъдат демотивирани изборите. Нека да си припомним, че пандемията и това което ежедневно ви се представя като новини, е всъщност хората да бъдат уплашени и да не се възползват от конституционното си право да гласуват“, заключи Цветан Цветанов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 4528 |27.01.2021 Цветан Цветанов проведе двудневно посещение във Великотърновска област . 43| 4888 |27.01.2021 Цветанов и Вълнев: Защо Путин използва един газопровод, за да финансира своя корумпиран режим? . 19| 3927 |19.01.2021 Цветан Цветанов и Павел Вълнев проведоха работна среща в район „Люлин“ . 61| 6073 |10.01.2021 Цветанов поиска от президента промяна в Изборния кодекс и ротация на директори на полицията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads